Užívejte si přednosti každého věku

starý muž
Nebojte se svého věku! Dnes vám přestavíme dvě publikace, se kterými můžete zapomenout na starosti všedního dne! 

Obě knihy v dnešních knižních tipech vydalo nakladatelství Grada. Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

S knihou Žena 40+  se můžete přesvědčit o tom, že opravdový život ženy začíná po čtyřicítce. Tato publikace autora Michaela Kernbacha s ilustracemi Miquele Fernandeze humorně radí, kterých přebytečných starostí se po čtyřicátých narozeninách můžete zbavit! Už žádná převýchova partnera, ani snaha podobat se starší sestře!

Žena 40+

Nejlepší dárek ke čtyřicetinám každé ženy? Tato knížka! Konečně zjistí, že už nemusí držet krok s módními trendy, věřit mužům ani bojovat se zemskou přitažlivostí. Řeči sousedů, rodinné dovolené a vaření s kamarády jí mohou být šumafuk. Život totiž začíná po čtyřicítce! S touto knížkou potěšíte každou vaši kamarádku, kolegyni, sestru či švagrovou!

Kupovat si boty
Zlí jazykové tvrdí, že ženy si musí v jednom kuse kupovat nové boty. Ve skutečnosti se jedná jenom o brilantní marketingový fígl firmy Prada, který v mnoha ženských hlavách rychle a pevně zakořenil. Proč ale zrovna boty a proč v nekonečném množství, to zůstává dodnes velkou neznámou.
Čtyřicítka je ideální věk na to, abyste se nad vhodností těchhle projevů neuváženého konzumu vážně zamyslela. Nebylo by snad mnohem moudřejší přeorientovat se radši na diamantové prsteny nebo perlové náušnice a zároveň si tak trochu přilepšit na stáří?

Autor: Michael Kernbach

Ilustrace: Miquel Fernandez
Překlad: Daniel Helekal
Počet stran: 48
Formát: 130×130
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Žena 40+

—————————————————

Abychom dnes nemysleli jen na ženy, máme tu také knihu pro muže. Co všechno už muž po šedesátce nemusí? To se dozvíte v knize Muž 60+!

Muž 60+

Všechno nejlepší k šedesátinám – a tím i k doplutí do bezpečných vod! Konečně máte jednou provždy za sebou nejhorší dekádu svého života: roli padesátníka. Období, kdy jste každý den viditelně stárnul. S tím je ale naštěstí ode dneška konec. Je vám šedesát, takže už definitivně a neoddiskutovatelně starý jste. A jak už to tak bývá, na druhé straně plotu je to mnohem hezčí, než si člověk představoval. Tak si tuhle poslední třetinu života, ve které postupně nebudete muset dělat čím dál tím víc věcí, jaksepatří užijte!

Slavit své významné dny
Nechoďme kolem horké kaše. Už od chvíle, kdy vám bylo čtyřicet, si celá vykutálená famílie oslavy vašich „význačných dnů“ užívá jen z jediného důvodu – jsou totiž krásným měřítkem vaší pozemské pomíjivosti.
Proto je mnohem lepší dát tomuhle odpočtu do nirvány jednou provždy vale! Krom toho záhy zjistíte, že po šedesátce je už význačný každý den. Proto je na čase začít se podle toho taky chovat.

Autor: Michael Kernbach

Ilustrace: Miquel Fernandez
Překlad: Daniel Helekal
Počet stran: 48
Formát: 130×130
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Muž 60+

 

 

 

 


Potěšili byste své známé těmito knihami? Podělte se s námi o váš názor v diskuzi!

Všechny tyto knihy a mnohé další
můžete získat v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽena 40+
Co už nemusí řešit

Kernbach, Michael

Grada, 2014

zobrazit info o knizeMuž 60+
Co už nemusí řešit

Kernbach, Michael

Grada, 2014

Napsat komentář