Připravte se na Vánoce s Klubem knihomolů

darky
Ačkoli babí léto ještě neskončilo, Vánoce se neúprosně blíží – zbývá méně než 100 dní. Pokud nechcete shánění dárků nechat na poslední chvíli, máme tu pro vás jeden tip. Pojďte se na Vánoce připravit společně s námi!

Každý správný knihomol si Vánoce neumí představit bez knihy. Nenajít pod stromečkem nějaký napínavý, dobrodružný, jímavý, veselý či zamyšlení hodný příběh, to by nebyly ty správné svátky. Jak jistě víte, v našich aukcích můžete knihy získat za velmi nízké částky, úspora oproti běžným cenám v knihkupectvích běžně dosahuje desítek, někdy i stovek korun. Ale to není vše!

Od tohoto týdne až do Vánoc jsme si pro Vás připravili malý dárečkový maraton. V newsletterech, které rozesíláme, se budou objevovat spolu s informacemi i nejrůznější nabídky. Může se jednat o slevu na nákup knih v aukcích, knihy zdarma a další. Veškeré potřebné informace, jak dárek získat, najdete vždy v konkrétním newsletteru. Hledejte tento obrázek:

Jak o dárek nepřijít? Po přihlášení na stránky Klubu knihomolů klikněte na Účet knihomola a ve svém uživatelském profilu si zkontrolujte, že máte zaškrtnuto Mám zájem o zpravodaj Klubu knihomolů.

Pokud by vám do konce týdne newsletter nepřišel, zkontrolujte, zda newsletter náhodou neskončil ve spamu. Stačí pak jen zadat, že tento mail není spam, a příště by vám měl přijít bez problémů.

Doufáme, že vás tato novinka potěší a že si tuto předvánoční nadílku užijete.

Doporučení:
Share

Připravte se na Vánoce s Klubem knihomolů - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Anicka59 Anicka59 napsal:

    Spousta z nás by asi uvítala různé rukodělné knihy. Alespon my ženy pro sebe či své dcery apod. Uvítaly bychom je také ve Vašich soutěžích

Napsat komentář