Takové to čokoládové mlsání

LahodnaCokolada
Kdo by nemiloval čokoládu. Skvěle chutná a funguje jako balzám na nervy. A díky čokoládové kuchařce se již nebudete muset spokojit s obyčejnou čokoládovou tabulkou, ale naučíte se uvařit, upéct či nachystat řadu dortů a zákusků, kterými potěšíte sami sebe i své známé.

Čokoláda! Již celá staletí se lidé na celém světě nechávají svést potěšením z této zvláštní pochoutky. Inspirativní sbírka receptů, kterou máte před sebou, je určena především pro domácí potřebu a můžete podle ní připravit mnoho neodolatelných lahodných dobrot. Obsahuje recepty na čokoládové dorty, piškotové moučníky i sušenky, na teplé i studené dezerty, čokoládové krémy a pěny i čokoládové nápoje. Uvádíme základní metody pro jejich přípravu i zdobení.

Lahodná čokoláda

 

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 256
Vazba: vázaná
Formát: 168 × 207 mm
ISBN: 978-80-7391-738-8

 

 

Knihu Lahodná čokoláda vydalo nakladatelství Slovart

 


Společnost Nakladatelství Slovart, s. r. o., byla založena v Praze v únoru 1994 jako dceřiná firma Vydavateľstva Slovart, s.r.o. se sídlem v Bratislavě. Nakladatelství Slovart vydalo již více než 1000 českých titulů, a to licenčních knih předních světových nakladatelů (např. Dorling Kindersley, Könemann, Taschen, Gallimard). Dále vydává knihy domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury např. Naše vlast, Encyklopedie naší přírody s trvalou snahou, aby měly reálnou perspektivu prosadit se i v zahraničí.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLahodná čokoláda
Jednoduché recepty na čokoládové dezerty

Slovart, 2014

Napsat komentář