Vyhrajte romantické pokračování série o bratrech Nolanových

Jezero-snu-perex
Lisa Kleypas je autorkou mnoha romantických knih a její nejnovější romány vypráví příběhy bratrů Nolanových. Pokud znáte předchozí dva díly ze série Friday Harbor, nepřekvapí vás, že ústředním hrdinou nejnovějšího dílu není nikdo jiný než nejmladší z bratrů – Alex.

Protiklady se přitahují

Připustit si, že láska není jen pro pošetilce, někdy žádá velké sebezapření…
Alex Nolan je zahořklý cynik. Jeho bratři Sam a Mark ještě stále věří v lásku; Alex je nad takové pošetilosti povznesen. Přece nebude riskovat zklamání kvůli jakémusi mlhavému příslibu štěstí! Mnohem lépe se cítí ve svém uzavřeném světě, kde je mu přítelem nejvěrnějším lahev whiskey. Jenomže pak se mu jednoho večera před očima zjeví duch. A Alexe zachvátí hrůza, že právě překročil práh šílenství.
Zoe Hoffmanová je něžná a romantická duše. Když se setká s nebezpečně přitažlivým Alexem, všechny instinkty jí napovídají, aby vzala nohy na ramena. Dokonce jí to říká i samotný Alex. Avšak Zoe to nedokáže. Cosi ji na něm silně přitahuje a postupně Alexe dokonce přiměje, aby svůj život nahlédl z jiného úhlu – a aby připustil, že láska není jen pro pošetilce.
Ano, Zoe a Alex jsou jako slunce a stín. Někdy však stačí velmi málo, aby světlo zahnalo temnotu. A třeba pak vyjde najevo, že láska nezná žádné hranice, někdy dokonce ani prostor a čas…

 

Jezero snů

Autorka: Lisa Kleypas

Vydalo: nakladatelství Domino
Překlad: Jana Vlčková
Edice: Friday Harbor
Počet stran: 376
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 9/2014
ISBN: 978-80-7498-001-5

Přečtěte si více o knize Jezero snů, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Domino. Můžete si přečíst také ukázku.

Nakladatelství Domino vzniklo v roce 1997. Mnohé se od té doby změnilo, základ však zůstává stejný: ve všech edicích se čtenářům snaží nabídnout pouze takové knihy, které stojí za to číst.

 

Ukázka z knihy

Opustit dům se pokusil několikrát, ale zkrátka to nešlo. Kdykoliv se přiblížil ke dveřím anebo se opřel o okno, rozplynul se jako mlha. Obával se, že jednou přijde den, kdy se mu nepodaří znovu zhmotnit. Je v pasti. Napadlo ho, jestli to není trest za některý z hříchů minulosti, na který si nepamatuje. A pokud ano…, jak dlouho potrvá?
Viktoriánský dům na konci Duhové ulice shlíží na okrouhlé pobřeží pod sebou. Zvenčí ho nahlodal agresivní mořský vzduch, zevnitř zástup lhostejných nájemníků. Původní podlahy z tvrdého dřeva zakryly koberce, místnosti byly přepaženy stěnami z překližky. Dřevěné lišty zmizely pod několika vrstvami laciného nátěru.
Z oken mohl sledovat mořské ptáky – pisíky, vodouše, kulíky a kolihy –, jak se brodí v naplaveninách přinesených přílivem a pátrají po potravě. V noci zíral na hvězdy a měsíc zastřený mraky. Občas na obzoru zahlédl tančit polární zář. (str. 7)

 

O autorce

Lisa Kleypas sice vystudovala politické vědy, ale hned po absolutoriu se začala věnovat výlučně psaní. Inspiraci čerpá z mnoha zdrojů: klasické literatury, historických knih i z osobních zkušeností. Říká, že píše romány, které sama ráda čte – kombinaci romantického příběhu a smyslné erotiky, to vše zasazeno do zajímavého prostředí.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Domino)

 

Vyhrajte knihu Jezero snů

Romantický příběh o lásce, který čtenářům ukáže, že někdy je třeba velká dávka sebezapření a hlavně trpělivosti a i z toho nejzahořklejšího rozvedeného cynika se stane zamilovaný příjemný muž. Právě to se stane mladé nadané kuchařce Zoe, která se náhodně setkává s Alexem a zatouží po tom, mu ukázat, že pravá láska opravdu existuje a není pouhým výmyslem červené knihovny.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Domino vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jezero snů vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jezero snů
probíhá od 12. září do 25. září 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Jezero snů

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJezero snů

Kleypas, Lisa

Domino, 2014

Vyhrajte romantické pokračování série o bratrech Nolanových - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. zurekpetr napsal:

    Dobrý den, kniha Jezero snů v pořádku dorazila. Díky Moc
    Petr Žurek

Napsat komentář