Pojďme si procvičit mozkové závity bez ohledu na věk!

lustime krizovky
Patří luštění, hádanky či „trápení“ mozkových závitů mezi vaše oblíbené činnosti? Pokud ano, určitě si v našich dnešních knižních tipech vyberete! Jak pro děti, tak i pro dospělé tu máme pestrou nabídku knížek, díky kterým nebude váš mozek zahálet!

Pro aktivní děti, které nemají rády nudu, bude skvělým společníkem kniha Zábavné hry, křížovky a hlavolamy pro kluky a holky. Tato publikace obsahuje spoustu zábavných her a vtipů, se kterými se vaše dítě stane hvězdou třídy! Knihu vydalo nakladatelství Fragment.

Zábavné hry, křížovky a hlavolamy pro kluky a holky

Chceš si bezva užít volno o přestávce, školu v přírodě nebo prázdniny? Tato knížka ti poradí! Zahraj si s kamarády zábavné hry, jako jsou Piškvorky, Lodě nebo Šibenice. Zkus vyluštit křížovky, záludné hádanky a hlavolamy. Neboj se, správné odpovědi najdeš na konci každé kapitoly. A jako bonus, spousta vtipů, kterými zaručeně rozesměješ celou třídu!


Počet stran: 168
Formát: 164×230
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Zábavné hry, křížovky a hlavolamy pro kluky a holky a nepřehlédněte také ukázku z knihy!

——————————————————-

Kdo najde správnou cestu skrz labyrint? Určitě to pro vaše šikovné děti bude hračka! Publikaci Bludiště – pro šikovné děti ilustroval Antonín Šplíchal a vydalo ji nakladatelství Fragment.

Bludiště – pro šikovné děti

Připrav se, čekají tě zapeklité úkoly! Vydáš se na noční bojovku a budeš hledat správnou cestu do tábora. Provedeš Jeníčka a Mařenku hlubokým lesem a dovedeš je k perníkové chaloupce. Pomůžeš zatoulanému kuřátku projít polem a najít maminku kvočnu. Tato, a další dobrodružství, zažiješ se sešitem plným krásných obrázkových bludišť! Zábavnou formou si zbystříš pozornost, procvičíš logické myšlení a zlepšíš svou pohotovost.


Počet stran: 32
Formát: 207×290
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Bludiště – pro šikovné děti a nepřehlédněte také ukázku z knihy!

——————————————————-

Vaříte rádi? Vyluštěte křížovku a inspirujte se knihou Křížovky s recepty – dobroty z masa. Knihu vydalo nakladatelství Fragment.

Křížovky s recepty – dobroty z masa

Luštěte a pochutnejte si na výtečném masíčku! Stovka švédských křížovek vás pobaví a nápadité recepty inspirují k přípravě lahodných dobrot.


Počet stran: 128
Formát: 166×240
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Křížovky s recepty – dobroty z masa a nepřehlédněte také ukázku z knihy!

——————————————————-

Skvělým dárkem pro babičky a dědečky je kniha Sudoku pro seniory. Sudoku procvičí mozek a nabídne také slavné citáty známých myslitelů. Knihu vydalo nakladatelství Fragment.

Sudoku pro seniory

Skvělá příležitost jak procvičit mozek! Stovka sudoku vysoké obtížnosti, citáty slavných osobností,větší číslice a písmena usnadňují čtení a luštění!


Počet stran: 128
Formát: 144×179
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Sudoku pro seniory a nepřehlédněte také ukázku z knihy!

——————————————————-

Začněte trénovat svůj mozek ještě dnes! S knihou Osobní IQ trenér to nebude žádný problém! Knihu autora Reichela Wolfganga vydalo nakladatelství Grada.

Můj osobní IQ trenér

S touto knížku získáte na tyto otázky odpověď. A pokud první výsledek nebude zrovna povzbudivý, nevadí. Inteligence totiž není neměnná veličina, naopak ji lze procvičováním a tréninkem stále zlepšovat. V klidu a pohodlí domova si můžete vyzkoušet více než 500 testových situací a úloh z oblasti jazyka, matematického a logického myšlení, prostorové představivosti a paměti. Tato cvičení jsou ideální přípravou na závěrečný velký IQ test, ve kterém si můžete stanovit svůj inteligenční kvocient.

Co je to inteligence?
Pro mnoho lidí je inteligence nejdůležitější charakteristikou osobnosti a vysoký inteligenční kvocient je považován za rozhodující pro úspěch v zaměstnání. Také mnoho rodičů přeje svým dětem vysokou inteligenci na prvním místě.
Názory na to, co přesně inteligence je, se však poměrně široce rozcházejí. Většina lidí považuje za inteligentního toho, kdo má ve škole dobré známky, je úspěšný v zaměstnání, zvládá řešit náročné úkoly a má rozsáhlé vědomosti. Na druhou stranu je však stále znovu kladena řada dalších otázek: Je inteligence klíčem k úspěchu, blahobytu a štěstí? Lze pomocí IQ testu skutečně inteligenci změřit? Jsou muži inteligentnější než ženy, nebo naopak? Je inteligence vrozená, nebo závisí na výchově a vlivech prostředí?


Počet stran: 176
Formát: 140×210
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize  Osobní IQ trenér a nepřehlédněte také ukázku z knihy!


Luštíte pravidelně a rádi? Znáte hodnotu svého IQ? Podělte se o vaše názory v diskuzi!

Některé tyto publikace i další knihy můžete získat v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZábavné hry, křížovky a hlavolamy pro kluky a holky

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeBLUDIŠTĚ – pro šikovné děti – zelená

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeKřížovky s recepty – Dobroty z masa

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeSudoku pro seniory

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeOsobní IQ trenér

Wolfgang, Reichel

Grada, 2014

Napsat komentář