Zasoutěžte si o kuchařku plnou zdravých receptů

Kucharka-pod-parou-perex
Vařte chutně a zdravě a využijte k tomu přípravu na páře. Tento v poslední době velmi oblíbený způsob přípravy jídla vám ulehčí kniha plná receptů, kterou vám nyní představíme. Neváhejte a pojďte si některý z téměř sta receptů vyzkoušet také.

Uvařte si pomocí páry

Stravovací požadavky současnosti? Lehká a zdravá kuchyně.
Kuchařka pod párou představuje šetrný a zdravý způsob přípravy jídel, který je prověřen nejen několika tisíciletími čínské tradice, ale byl vlastní rovněž našim šetřivým babičkám. Vaření v páře splňuje vysoké nároky na zdravou výživu, šetří čas i energii. Parní vaření je spojeno s velmi jednoduchou přípravou, možností vařit několik jídel najednou i zpracováním potravin zcela bez tuku. Jídla připravená tímto způsobem mají výtečnou chuť, zachovává se rovněž přirozená barva i konzistence potravin, dochází k minimální ztrátě vitaminů, minerálních látek a stopových prvků v potravinách. Vaření v páře zlepšuje stravitelnost připraveného jídla a zároveň napomáhá zvyšovat denní spotřebu ovoce a zeleniny. Pro přípravu jídel tímto způsobem si nemusíte pořizovat drahé nádobí – stačí obyčejný pařák nebo děrovaná parní nádoba.

 

Kuchařka pod párou

Autorka: Miroslava Kuntzmannová

Vydalo: nakladatelství Jota
Počet stran: 156
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 11/2013
ISBN: 978-80-7462-420-9

Přečtěte si více o knize Kuchařka pod párou, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz. Můžete si prohlédnout několik receptů: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3. A nezapomeňte ani na náš článek o dalších kuchařkách včetně této.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

O autorce

Miroslava Kuntzmannová je autorka celé řady osobitých a velmi originálních kuchařek, připravila téměř stovku receptů zaměřených na parní vaření. Drůbež, ryby, zeleninové pokrmy – na své si přijde každý milovník dobrého jídla i zdravého stravování.
(Zdroj informací: web společnosti Knihcentrum.cz)

 

Vyhrajte knihu Kuchařka pod párou

Zkoušíte rádi nové recepty? A co zkusit rovnou nový způsob vaření? Pokud jste přípravu jídla na páře dosud nevyzkoušeli, a tudíž nevíte, jak a co na páře připravit, nevadí. Přesně od toho je tu tato kuchařská kniha, kde se vše dozvíte a „nají“ se i vaše oči – jednotlivé návody jsou totiž doplněny řadou nádherných fotek.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Kuchařka pod párou vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Kuchařka pod párou
probíhá od 8. září do 21. září 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 Kuchařky pod párou

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKuchařka pod párou

Kuntzmannová, Miroslava

Jota, 2013

Napsat komentář