Zasoutěžte si o knihu plnou erotického napětí

Ocarovana-perex
Další román z pera známé autorky bestsellerů je opět plný touhy, vášně a jiskření. Přitažlivý muž, ztělesněný sex symbol, na ženu působí jako magnet a napětí mezi nimi by se dalo krájet. Pojďte se o tom přesvědčit i vy.

Zkrocení svůdné Viktorie

Max Westin. Byl ztělesněním sexu, cítila to z něj. Doslova to z něj vyzařovalo. Celkově působil poněkud drsně a hrubě. Byl primitivní bytostí. Stejně jako ona. Max Westin podržel její ruku ve své o chvilku déle, než to vyžadovaly konvence. Jeho pohled zpoza hustých řas jasně říkal, jaké s ní má plány. Chtěl ji zkrotit… „Victorie. Její jméno, jediné slovo. Pronesl ho však s takovou majetnickostí! Náhle měla dojem, jako by jí už upínal obojek kolem krku. „Máš to v povaze,“ zašeptal jí do ucha. „Cítíš tu touhu nechat se ovládnout.“ V této hře na kočku a myš je všechno iluzí. Jen vášeň je skutečná…

 

Očarovaná

Autor: Sylvia Day

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Překlad: Jakub Volný
Počet stran: 208
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2014
ISBN: 978-80-204-3257-5

Přečtěte si více o knize Očarovaná, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. A pokud uvítáte tipy na další podobné romány pro ženy, nezapomeňte na náš článek.

Nakladatelství Mladá Fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

Max poznal, že odešla, už ve chvíli, kdy se probral z hlubin naprostého fyzického vyčerpání. Jejich spojení bylo tak silné, že v sobě Viktorii ucítil v okamžiku, kdy se jí na krku objevil obojek. Nyní to teplo, které mu předala, zmizelo. Nechala po sobě jen chlad.
Max ale nebyl sám.
Znovu jste nás překvapil, Westine, pronesla Rada jednohlasně. V tónu jejího hlasu Max četl náznak uspokojení. Členka se vrátila mezi nás. Řekla, že by k tomu nikdy nesvolila nebýt vašich schopností a zkušeností. Udělal jste na nás dojem.
Max se převalil na posteli a natáhl na sebe volné kalhoty. Srdce, které mu pomalu začala zachvacovat panika, mu bilo jako o závod. „A kde je teď?“
Připravuje se na vstupní obřad.
„Cože?“ Zarazil se a zadíval se na budík u postele. Dlaně zaťal v pěsti. Ještě před dvěma hodinami vězel hluboko v jejím klíně. A teď už se má nadosmrti oddat jinému? „A k čemu takový spěch? Zkrotil jsem ji teprve před chvílí. Neskončil jsem s přípravou…“ (str. 58)

 

Vyhrajte knihu Očarovaná

Pokud si rádi oddechnete u knihy, jejíž řádky vám před očima pěkně utíkají a nelze ji zavřít, dokud nedočtete ten poslední, jistě oceníte i nový román od Sylvie Day. Tentokrát v něm kromě erotiky najdete i magický svět, ve kterém hlavní hrdinka, ovládající nadpřirozené schopnosti, má být zkrocena přitažlivým čarodějem. Hra právě začíná, tak se přidejte, ať vám nic neuteče.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Očarovaná vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Očarovaná
probíhá od 9. srpna do 22. srpna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 erotických románů Očarovaná

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOčarovaná

Day, Sylvia

Mladá fronta, 2014

Zasoutěžte si o knihu plnou erotického napětí - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. Pribuna napsal:

    Dobrý den, dnes dorazila vyhraná kniha, bylo to pro mne příjemné překvapení. Děkuji a zdravím

Napsat komentář