Zasoutěžte si o román ze života obyčejné ženy

Slunecnice-perex
Příběh o životě obyčejné mladé ženy je románovou prvotinou známé bloggerky a redaktorky časopisu Marianne Kláry Mandausové. Jeho hrdinka si myslí, že její život je perfektně srovnaný – manžel, dcera, práce. Ale jen do té doby, než potkává svou dávnou lásku…

Život naruby během chvíle

Romantický příběh o životě, jaký žijete i vy.

Kristina má vytíženého muže, všetečnou dcerku i věčně tápající matku. Zkrátka takovou normální, spokojenou rodinu. A taky práci – vysněnou. V redakci časopisu, se šéfem, který se nepředře, a kolegyní, která si brousí zuby na její místo. A smysl pro humor a tajnou vzpomínku. A kamarádku, která si pro změnu brousí zuby na švédského doktora, a skončí s tenistou. Osud? Možná. Jenže mu to nestačí a obrátí naruby i život Kristiny. Protože vedle muže vytíženého je tu i jeden osudový, a pak další, náhradní. Není toho moc na jednu lehce zmatenou novinářku?

 

Slunečnice

Autorka: Klára Mandausová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 172
Vazba: pevná bez přebalu
Vydáno: 6/2014
ISBN: 978-80-204-3381-7

Přečtěte si více o knize Slunečnice, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. Nevynechte ani náš článek o křtu tohoto románu.

Nakladatelství Mladá Fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka z knihy

„No, abych to zkrátil, já jsem vám psal…“
To už říkal, neee!
12.58
„Já jsem prostě Květa Bárta, poslal jsem vás do Pacifiku. A ještě jsem zapomněl koupit žrádlo rybičkám ten den, a tak jsem vám psal…“
Kapesník už tahám i já. Papírový.
12.59
„Já jsem ti taky psal,“ špitne mi do ucha hlas, co v mém podbřišku probudí plameňáka. Hezky šimrá.
„Promiňte, půjčíte mi tuhle krásnou paní? Od jedné je totiž moje.“
Květa Bárta se podivně ukloní a rozkymácí, takže vypadá jako cinkací medvídek, co ho měla Magdalena, když byla batole. Když jsem ho roztočila po stole, dívaly jsme se na něj obě jako na Večerníčka.
„Pardon, já už jdu, samozřejmě, jistě… jen jsem chtěl říct, že si už nemyslím, že jste káča.“
Medvídek zčervená a pořád se kymácí. Až se odkymácí.
„Netušil jsem, že tu na mě už budeš čekat, Slunečnice. Mimochodem, zachránil jsem tě,“ máchne Štěpán rukou ke skleněným dveřím, co se samy otevírají, a směje se. Krásně. Z medvídka už je jen tečka.
„Zasloužím si odměnu.“ Chytne mě za ramena a políbí na tvář.

 

Vyhrajte knihu Slunečnice

Vtipně podaný příběh vypráví čtenářům o tom, jak se perfektně srovnaný život a priority mohou změnit během pár minut. Nečekejte ale jen román o tom, že stará láska nerezaví, autorka v knize totiž příběhů rozvíjí hned několik. Každý si tak najde nějaký ten okamžik, kdy bude mít pocit, že vzniklou situaci sám dobře zná.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Slunečnice vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Slunečnice
probíhá od 2. srpna do 15. srpna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Slunečnice

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSlunečnice

Mandausová, Klára

Mladá fronta, 2014

Zasoutěžte si o román ze života obyčejné ženy - DISKUZE

Počet reakcí: 3
  1. mamina89 mamina89 napsal:

    Muj posledni tip v soutezi o knihu Slunecnice byl 1243 a myslim ze jsem i spravne odpovedela na otazku jak je tedy mozne ze nejsem mezi vyherci

Napsat komentář