V klidu a pohodě po celý rok!

stesti
Nalaďte sebe nebo vaše známé povzbudivými citáty velkých myslitelů! Nakladatelství Slovart vydalo v edici Helen Exley – Citáty řadu krásných publikací, které nabízejí moudra na každý den! Pojďme si je představit!

Všechny knihy, které vám dnes představíme, jsou malého formátu v praktické kroužkované vazbě. Můžete si je tedy dát na stůl jako malý kalendář (u každého citátu je uvedeno i datum) a otáčet listy tak, jak dny poběží. Nebo je věnujte jako milý dárek – každá kniha má svou vlastní krabičku!

 

365 šťastných dní!

Kniha 365 šťastných dní! je dárek, který vám změní život. Přetéká nadšením a prostou radostí ze života. Každý den v ní najdete pozitivní citát, k němuž ladí svěží obrázky. Užívejte si každý den v roce!

Editorka: Helen Exley

Počet stran: 368
Vazba: pevná bez přebalu
Formát: 130 x 110

Přečtěte si více informací o knize 365 šťastných dní!

Pro klid v duši

Půvabná sbírka citátů s působivými ilustracemi na každý den roku. Všechny ilustrace byly vybrány tak, aby ladily s citáty největších světových myslitelů. Zamilujete si pocit klidu a pokoje, které najdete na všech 365 stranách. Je to výjimečná sbírka a neocenitelný dar.

Editorka: Helen Exley

Počet stran: 368
Vazba: 130 x 110
Formát: pevná bez přebalu

Přečtěte si více informací o knize Pro klid v duši 365

O moudrosti

Výroky velkých osobností, na každý den jeden, které jsou doplněny nádhernými ilustracemi. Helen Exley vlastní sbírku nespočtu výroků od největších myslitelů, kteří kdy žili. Po celém světě se prodaly více než 3 miliony jejích knížek o moudrosti. Nejpoutavější citáty ale naleznete právě v této mimořádné sbírce.

Editorka: Helen Exley

Počet stran: 368
Vazba: 130 x 110
Formát: pevná bez přebalu

Přečtěte si více informací o knize O moudrosti 365

365 dní s mým věrným psem

Tato kniha obsahuje sbírku úchvatných fotografií, na každý den jednu, a spolu s citáty od světoznámých autorů tvoří nezapomenutelný celek. Něco takového nesmí chybět v knihovně žádnému milovníkovi psů.

Editorka: Helen Exley

Počet stran: 368
Vazba: 130 x 110
Formát: pevná bez přebalu

Přečtěte si více informací o knize 365 dní s mým věrným psem


Nakladatelství Slovart si během posledních let výrazně upevnilo pozici na českém knižním trhu, o jeho knihy je i velký mediální zájem a patří mezi nejvyhledávanější nakladatelství ze strany tuzemských i zahraničních obchodníků, běžných zákazníků i autorů.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knize365 šťastných dní!

Slovart, 2014

zobrazit info o knizePro klid v duši – 365 – Citáty na každý den

Exley, Helen

Slovart, 2013

zobrazit info o knizeO moudrosti 365
Citáty na každý den

Slovart, 2012

zobrazit info o knize365 dní s mým věrným psem

Slovart, 2014

Napsat komentář