Zasoutěžte si o novinku mezi romány pro ženy

Zrzka-se-odhaluje-perex
Udržovat vztah na dálku je těžké, a je to ještě těžší, když bydlíte v New Yorku a vaše láska v Kalifornii. Navíc je-li on filmová hvězda, které fanynky nedají chvíli pokoj. To se potom nelze divit, když časem přijdou pochybnosti.

Zrzavá Grace sama v New Yorku

Zrzce Grace jde všechno jako po másle. Zkouší svou vysněnou roli v muzikálu na Broadwayi a telefon jí zaplavují „žhavé“ textovky a fotky od jejího miláčka Jacka Hamiltona, kluka, na kterého si brousí zuby snad každá ženská od západu po východ. Bože, vždyť Jack je filmová hvězda a na vrchol dokáže neomylně dovést nejen Grace, ale i svou kariéru… Co na tom, že Grace žije v New Yorku a Jack v Kalifornii? Jenže idyla netrvá dlouho. Vztah na dálku je pěkná dřina a společných víkendů žalostně málo. A Jackovy fanynky? Tak ty jsou jako utržené ze řetězu – nedají mu chvilku pokoj. Kromě toho si na Grace už dlouho dělá zálusk její dávná láska Michael. A když se začne proslýchat, že Jackovy city k nádherné, nohaté bývalce dosud nevyhasly, Grace zapochybuje…

 

Zrzka se odhaluje

Autorka: Alice Claytonová

Vydalo: nakladatelství Mladá fronta
Počet stran: 224
Vazba: vázaná
Vydáno: 7/2014
ISBN: 978-80-204-3199-8

Přečtěte si více o knize Zrzka se odhaluje, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Mladá fronta. Nezapomeňte se také podívat na ukázku.

Nakladatelství Mladá Fronta bylo založeno již v roce 1945 a v současné době se právem řadí mezi největší a nejúspěšnější vydavatelské domy v České republice. Své dobré jméno staví nejen na mnohaletých zkušenostech, ale hlavně na profesionalitě, odbornosti a dynamickém růstu. Tomu logicky odpovídá i pestré portfolio titulů, které vydává.

 

Ukázka

Poslední týdny byly úžasné – a ani trochu snadné. Blížil se konec září a oficiálně už jsme měli podzim. Vzduch byl čím dál chladnější, v obchodech se začaly objevovat dýně a mně bylo nádherně. Byla jsem šťastná jako blecha.
Až na to, že se mi stýskalo po mém Briťákovi.
Vraťme se na chvilku do minulosti. Když jsem dorazila do New Yorku, okamžitě jsem začala chodit na zkoušky v malém divadélku na West Side. Jakmile jsem se seznámila s herci, pochopila jsem, jak unikátní a skvělý tenhle muzikál je, a byla jsem vděčná, že v něm mám hlavní roli. Hudba byla magická a s postavou, kterou pro mě Michael vytvořil v Mabel (na scéně se objevuju já, Grace Sheridanová!), byla radost se seznamovat. Bylo jí něco přes třicet, kdysi se stala královnou krásy a teď prožívala předčasnou krizi středního věku a pokoušela se znovu nalézt sama sebe poté, co se jí rozpadlo manželství. Hra byla vtipná, přidrzlá a brilantní. Pracovali jsme na ní teprve pár týdnů, ale investoři a producenti už probírali možnost dát dohromady velkoprodukci.
Možná, že budu poprvé v životě vystupovat ve velkém divadle, sice ne doslova na Broadwayi, ale ani ne moc daleko od ní. V tomhle muzikálu nevystupovalo mnoho herců, bylo nás sotva deset a byli jsme si čím dál tím bližší. Když dáváte dohromady fungl nové představení, všichni se převtělí do postav, kterým ještě nikdo předtím život nedal. To samo o sobě vede k sebezpytování a amatérské psychoanalýze. (str. 9)

 

O autorce

Alice Claytonová léta pracovala v kosmetickém průmyslu, pak si ale řekla dost, vzala do ruky laptop a odstartovala svou závratnou kariéru spisovatelky. Alice zbožňuje práci na zahradě (kromě plení záhonů), pečení (kromě uklízení) a v současné době přesvědčuje svého přítele, aby z ní učinil počestnou ženu.
(Zdroj informací a fotografie: nakladatelství Mladá fronta)

 

Vyhrajte knihu Zrzka se odhaluje

Román pro ženy o lásce, vztahu na dálku a přicházejících pochybnostech – to je příběh zrzky Grace, která se právě přistěhovala do New Yorku. Když se setká se svou bývalou láskou z vysoké, ani sama netuší, jak se jejich vztah vyvine. Chcete se to dozvědět společně s Grace? Tak se pusťte do čtení.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Mladá fronta vám přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Zrzka se odhaluje vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zrzka se odhaluje
probíhá od 19. července do 1. srpna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Zrzka se odhaluje

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZrzka se odhaluje

Claytonová, Alice

Mladá fronta, 2014

Zasoutěžte si o novinku mezi romány pro ženy - DISKUZE

Počet reakcí: 4
  1. milcal52 milcal52 napsal:

    Dobrý den, knížka už taky v pořádku dorazila…:-)

  2. ema1 napsal:

    Dobrý den, vyhrála jsem stejnou knihu jako Milca52, včera mi v pořádku dorazila.

  3. milcal52 milcal52 napsal:

    Dobrý den, nějak mi pořád nejde vyhraná knížka. :-)

Napsat komentář