Les a louka na talíři

150 receptů z divoké kuchyně

zobrazit info o knize
Nakladatelství Grada
Vydáno   6/2020
ISBN 978-80-271-2875-4
Překlad Rybová, Lucie
Vydání 1.
Počet stran 160
Vazba brožovaná
Formát 172×240
Doporučená cena 299 Kč

O knize

Od svěží zelené louky a okraje lesa až po pastviny a zahrady kolem domů: všude tam najdete chutné divoké byliny a plody, které navíc blahodárně působí na váš organismus.
Autorka vám bude vyprávět jejich příběhy a ukáže, kdy a kde najdete ty nejlepší z nich. Nabídne vám také víc než 150 zdravých a levných receptů. Většinu z nich připravíte velmi jednoduše z toho, co nasbíráte kolem domu. Některé vyžadují víc času při přípravě i hledání a občas narazíte i na recept, který naši předkové používali při různých rituálech.
Pomalu totiž znovu začínáme chápat, co oni věděli po staletí: to nejlepší, co si můžeme dopřát, roste v našem bezprostředním okolí.

Doporučení:
Share

Související články