Uzeninové delikatesy

Jak připravovat, podávat a vychutnávat si uzeniny

zobrazit info o knize
Nakladatelství CPress
Vydáno   2/2018
ISBN 978-80-264-1807-8
Překlad Machálek, Ondřej
Vydání 1.
Počet stran 160
Vazba vázaná
Formát 196×242
Doporučená cena 490 Kč

O knize

Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. Přečtěte si, jak a s čím luxusní uzeniny kombinovat, jak je podávat i jak z nich vytvořit delikátní pokrmy, kterými jistě uchvátíte všechny své známé. Dopřejte svým chuťovým buňkám hříšné pohlazení a rozehrajte chuťové zážitky, za něž by se nemuseli stydět ani ti nejvyhlášenější kuchaři.

Doporučení:
Share

Související články