Grilování

voňavé maso, ryby, zelenina

zobrazit info o knize
Nakladatelství Grada
Vydáno   4/2017
ISBN 978-80-271-0517-5
Překlad Koubková, Jitka
Vydání 1.
Počet stran 176
Vazba brožovaná
Formát 220×260
Doporučená cena 349 Kč

O knize

Grilování se stalo nedílnou součástí našeho volného času – doma, na chalupě, u babičky i na dovolené, s přáteli či rodinou – těšíme se na něj vždy. Vyzkoušejte recepty německého odborníka na grilování a gurmána Christopha Branda a jeho přátel na přípravu různých druhů masa, zeleniny a dokonce i sladkostí. Na začátku knihy vás seznámíme s vybavením, správnými metodami a teplotami grilování, doporučíme také druhy masa a ryb. Následuje rozsáhlá nabídka receptů – od klasických grilovaných žebírek, steaků, lahodného mletého masa, drůbeže a křidélek, ryb, rybích špízů a dokonce i mořských plodů. Na grilovaných jídlech si mohou pochutnat i vegetariáni – burger z červené řepy, recepty z dýně, celeru i kukuřice, rajčat i hot dog s karotkou či sladké brambory. Aby bylo menu kompletní, můžete na grilu připravit i sladkou tečku – ananas, mandlový crumble. V závěru knihy jsou recepty na vhodné saláty a lahodné omáčky.

Doporučení:
Share

Související články