Božský cheesecake

60 receptů na dokonalé moučníky s čerstvým tvarohovým sýrem

zobrazit info o knize
Nakladatelství Slovart
Vydáno   6/2014
ISBN 978-80-7391-812-5
Vydání 1.
Počet stran 144
Vazba pevná s přebalem
Formát 188x235
Doporučená cena 399 Kč

O knize

Cheesecaky s čerstvým tvarohovým sýrem v rozmanitých podobách (smetanový krémový sýr, tvaroh, mascarpone, ricotta) a základem ze sušenek a másla či z těsta chutnají lidem na celém světě. Kniha představuje tři základní typy cheesecaků - pečené, s želatinou a chlazené. Recepty jsou tradiční i překvapující, klasické americké i z různých končin světa, plné ovoce nebo ořechů, bláznivé na večírky s přáteli i pro sváteční chvíle s rodinou, pro děti či s alkoholem, je to prostě kuchařka s recepty různých chutí a stylů – určitě si z nich vyberete. Za vyzkoušení a ochutnání rozhodně stojí třeba cheesecake s citronovým krémem a sněhem, tropicky kokosový nebo čokoládovo-oříškový cheesecake, cheesecaky s popcornem nebo s čokoládou a chilli papričkou…

Doporučení:
Share