Historický román Otomara Dvořáka, který byste si měli přečíst

retez
Muž, nad jehož utajeným zrozením visí krvavá kletba, se po celý život snaží vymanit z moci ďábla. Jste zvědaví, co bude dál?

Ďábel na řetězu je novinka, kterou vydalo nakladatelství MOBA ve své edici historických románů. Zavádí nás do daleké minulosti…

Muž se stává se poustevníkem a mnichem, hledá v sobě sílu, aby démona pekel zkrotil a pokořil, aby zlo proměnil v dobro. Přijímá řeholní jméno Prokop.

Pro českou zemi, rozvrácenou na přelomu prvního tisíciletí bratrovražedným bojem mezi třemi Přemyslovci, vychovává v ústraní prvního opravdu mocného knížete Břetislava a nakonec ho pošle na rytířskou výpravu do Polska za posvátným grálem.

Strhující román přiblíží dramatický osud sázavského opata Prokopa, mocného mága, léčitele a světce, českého Merlina, nejzáhadnějšího z našich národních patronů.

 

Ďábel na řetězu

Vydalo nakladatelství MOBA

Autor: Otomar Dvořák

Počet stran: 280
Formát: 115 x 185
Vazba:
vázaná
ISBN:
978-80-243-5253-4

Přečtěte si více o knize Ďábel na řetězu

 

————————————————————————

Nakladatelství MOBA vzniklo na podzim roku 1991 a za více jak 18 let existence se vyprofilovalo na jednu z nejvýznamnějších a nejstabilnějších firem působících na českém knižním trhu. Počtem ročně vydaných téměř 400 titulů se řadí mezi největší česká nakladatelství. Nakladatelství se specializuje na světovou krimi, původní českou detektivku, historické romány, literaturu faktu a romány pro ženy.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeĎábel na řetězu

Dvořák, Otomar

Moravská Bastei MOBA, 2013

Napsat komentář