Zasoutěžte si o příběh křivého obvinění

soutez-zakon-neviny
Michael je advokát, který poslal do vězení pěknou řádku zločinců. Ve své práci je dobrý. Ovšem jen do chvíle, kdy je sám obviněn z vraždy, za kterou je poslán rovnou do výkonu trestu. Jak zvládne pobyt za mřížemi mezi lidmi, které tam sám poslal? A kdo na něj hodil vraždu, kterou nespáchal?

Zločin, který nespáchal

Michael Haller čelí závažnému obvinění: je podezřelý z vraždy svého bývalého klienta. Případ je přidělen soudci, který Hallera nemá příliš v lásce, protože se v minulosti úspěšně odvolal proti jeho rozsudkům, a pošle ho rovnou do vězení. Haller se musí bránit a zároveň bojovat o život v prostředí, kde mu hrozí nebezpečí nejen od dozorců a spoluvězňů, z nichž některé poslal před soud, ale také od těch, kteří na něj vraždu hodili.

 

Zákon neviny

Autor: Michael Connelly
Přeložil: Jiří Kobělka

Vydalo: nakladatelství Slovart
Počet stran: 360
Vazba: vázaná
Vydáno: 12/2021
ISBN: 978-80-276-0328-2

Přečtěte si více o knize Zákon neviny, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Slovart. Nezapomeňte si přečíst ukázku.

 

logo_www_Slovart

Nakladatelství Slovart bylo založeno v Praze v únoru 1994 a od té doby vydalo více než 2000 titulů. Vydává licenční knihy předních světových nakladatelů, ale i domácích autorů převážně z oblasti dětské a populárně naučné literatury.

 

O autorovi

Michael Connelly je bývalým reportérem Los Angeles Times a v současné době autorem mezinárodně úspěšných thrillerů o Harrym Boschovi, které v českém překladu vydávalo nakladatelství Domino. Televizní seriál s názvem Bosch natočený podle jeho knih je jedním z nejsledovanějších původních seriálů ve službě Amazon Prime, kde budou diváci zanedlouho moci sledovat už čtvrtou řadu. Michael Connelly je rovněž autorem několika bestsellerů, mezi které patří vysoce oceňovaný thriller z právnického prostředí s názvem Advokát (česky Domino, 2010), který byl zařazen na prestižní seznam Richard & Judy Book Club. Connellyho knihy už byly přeloženy do devětatřiceti jazyků a po celém světě získaly mnohá ocenění, včetně Edgarovy a Anthonyho ceny. Michael Connelly v současné době pobývá na Floridě a v Kalifornii.

Zdroj informací: Kosmas

 

Vyhrajte knihu Zákon neviny

Michael Haller je advokát, který posílá do vězení jednoho zločince za druhým. Ovšem jen do chvíle, kdy je sám podezřelý z vraždy. Místo aby byl souzen, soudce jej rovnou pošle do vězení. Jaké má šance přežít v prostředí, kam velkou část osazenstva sám poslal? Kde si musí neustále hlídat záda? A kdo stojí za vraždou, kterou Michael nespáchal?

Ve spolupráci s nakladatelstvím Slovart vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Zákon neviny. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Zákon neviny
probíhá od 16. do 29. prosince 2021.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Zákon neviny

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZákon neviny

Connelly, Michael

Slovart, 2021

Napsat komentář