Zatočte s alergiemi!

Jak-prekonat-alergie
Snad každý se už někdy cítil unaveně, zesláble a na bolest mu nepomohlo běžné analgetikum. Příčinou ovšem nemusela být počínající choroba, nýbrž alergie způsobená nerovnováhou v imunitním systému. Dá se nějak eliminovat? Více už prozradí doktor Galland.

Alergie se vyskytují čím dál častěji a vyvolávají i potíže, které bychom s nimi nespojovali – například tloustnutí, únavu, migrény, problémy se zažíváním nebo padání vlasů. Kořenem alergických reakcí je nerovnováha imunitního systému způsobená moderní průmyslově zpracovanou a nutričně chudou stravou, úbytkem prospěšných mikrobů ve střevě a znečištěním prostředí, v němž žijeme. Kniha hledá cesty, jak situaci zvrátit změnami ve výživě a životním stylu. Své teze doktor Galland podkládá vědeckými studiemi.

Jak překonat alergie

Autoři: Leo Galland, Jonathan Galland
Přeložila: Libuše Mohelská

Počet stran: 336
Vazba: brožovaná
Formát: 150×220 mm
ISBN: 978-80-7306-909-4
Doporučená cena: 329 Kč

Knihu Jak překonat alergie vydalo nakladatelství Pavel Dobrovský – BETA.

 

Ukázka z knihy

Telefon zazvonil uprostřed noci. Natáhl jsem se k nočnímu stolku a nahmatal sluchátko. „Haló,“ ohlásil jsem se tiše.

Spojení bylo přízračně tiché, pak ve sluchátku zapraskalo. Znělo to jako hovor z velké dálky. „To je doktor Galland? Nezlobte se, že ruším v tuhle hodinu. Tady Vivian. Jsme v Dánsku na Kodaňském filmovém festivalu.“ Vivian je nezávislá filmařka a mojí pacientkou je už několik let.

Rozsvítil jsem. „Vivian, jak vám je?“

„Moc dobře ne. Jsme tu první den a strašně mě bolí hlava i svaly, škrábe mě v krku a nutí mě to ke kašli. Zkusila jsem si vzít aspirin, ale škrábání v krku se ještě zhoršilo a hlava mě bolet nepřestala.“

Hlas měla slabý. V New Yorku byla půlnoc, v Kodani šest ráno. Její film se měl promítat za 12 hodin a Vivian nevěděla, co si počít. (str. 11)

Jaký postup byl Vivian doporučen? Dočtete se v pokračování ukázky.

 

O autorech

Leo Galland je lékař internista, jeden z předních zastánců integrované medicíny, která spojuje tradiční lékařské postupy s těmi alternativními. Je autorem několika knih o zdraví, mimo jiné Superimmunity for Kids nebo The Fat Resistance Diet.

Jonathan Galland je synem Lea Gallanda. Mimo dnes představované se spolu s otcem podílel na tvorbě knihy The Fat Resistance Diet.

Informace o autorech pochází ze stránek nakladatelství Beta a webu fatresistancediet.com.


Nakladatelství Pavel Dobrovský – Beta bylo založeno v roce 1993. Za dobu svého působení uvedlo na český trh na 800 titulů různých žánrů a řadí se tak mezi přední české nakladatelské domy. Věnujeme se především knihám zaměřeným na rozvoj osobnosti, dále vydáváme ezoteriku a nově také náročnější beletrii. V portfoliu nechybí témata historická nebo militaria a opomenout nelze ani bohatě vypravené, obsahově poutavé obrazové publikace, s nimiž se nakladatelství Beta úspěšně prezentuje laické i odborné veřejnosti. Mezi světoznámé osobnosti, které vydáváme, patří autor hororů a detektivních románů Stephen King, duchovní učitel Osho, Deepak Chopra nebo Alexander Loyd.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak překonat alergie

Galland, Les - Galland, Jonathen

Pavel Dobrovský – BETA, 2017

Napsat komentář