Zasoutěžte si o knihu o tom, že mužnost je v krizi

odpojeny-muz-perex
Napadlo vás někdy, že moderní technologie mohou připravit muže o jejich mužnost? Útěky do virtuálního světa je totiž mohou poznamenat dokonce tak, že nejsou schopni dospět a normálně fungovat. Jak tomu předejít? Odpověď dává nová kniha známého psychologa Philipa Zimbarda.

Nástrahy virtuální reality

Jak se mají mladí muži v dnešním světě? Mezinárodně uznávaný psycholog Philip Zimbardo ve spolupráci s kolegyní Nikitou Coulombovou ukazují, jak se mužnost ocitá v krizi. Upozorňují na zoufalou neschopnost současných mladíků dospět a odolat nástrahám virtuální reality. Alarmující apel vzbudil celosvětový zájem odborníků i veřejnosti.

 

Odpojený muž

Jak technologie připravuje muže o mužství a co s tím

Autoři: Philip Zimbardo, Nikita D. Coulombová

Vydalo: nakladatelství Grada
Počet stran: 280
Vazba: brožovaná
Vydáno: 3/2017
ISBN: 978-80-247-5797-1

Přečtěte si více o knize Odpojený muž, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Grada.

Nakladatelství Grada vzniklo v roce 1991 a za dobu své existence si vybudovalo pozici největšího tuzemského nakladatelství odborné. Nakladatelství vydalo téměř 8.000 titulů a jeho nabídka pokrývá široké spektrum odborné literatury z nejrůznějších oblastí lidské činnosti. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí.

 

Vyhrajte knihu Odpojený muž

Proč nejsou někteří mladí muži schopni dospět, najít si zaměstnání a partnerku, se kterou by mohli založit rodinu? Podle uznávaného amerického psychologa Philipa Zimbarda a jeho kolegyně Nikity Coulombové za to mohou moderní technologie a časté útěky do světa virtuální reality. Ve své knize, která je rozdělena do tří hlavních částí, vám poradí, jak rozpoznat příznaky toho, že je něco špatně, kde hledat příčiny, a jak problém vyřešit.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Grada vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Odpojený muž vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Odpojený muž
probíhá od 17. do 30. dubna 2017.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Odpojený muž

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeOdpojený muž
Jak technologie připravuje muže o mužství a co s tím

Coulombová, Nikita D. – Zimbardo, Philip

Grada, 2017

Napsat komentář