Autogramiáda diáře blogerek z A Cup of Style

dsc_0195
Autogramiáda známých YouTuberek Lucie a Nicole Ehrenbergerových z A Cup of Style u příležitosti vydání jejich motivačního diáře proběhla v Paláci knih Luxor tuto středu ve velmi přátelském duchu.  Byli jsme u toho…

Motivační diář si Nicole a Lucie Ehrenbergerové původně navrhly samy pro sebe, protože jim v jiných diářích chyběl dostatečný prostor na poznámky a plánování. Nakonec se rozhodly, že by byla škoda si tento nápad nechat pro sebe. Přidaly několik motivačních tipů na každý měsíc a spolu s nakladatelstvím Slovart diář nazvaný A Cup of Style 2017 vydaly.

Děvčata pojala svou autogramiádu velmi spontánně. Na první pohled bylo vidět, že jim mladé publikum není cizí a že si jejich přítomnosti váží. Nejprve odpověděla na několik otázek týkajících se vzniku samotného nápadu na vydání motivačního diáře. Přestože pracují většinou jako jeden tým, práci na motivačních tipech pro jednotlivé měsíce si rozdělily napůl. Nakonec ale opět zjistily, že se ve svých nápadech shodly, a musely proto pro některé z měsíců vymyslet ještě něco nového.

Diář měl být původně určen především fanynkám obou blogerek, zejména tedy dívkám ve věku 13–25 let. I ze složení přítomného publika však bylo zřejmé, že diář si své majitele našel i mezi chlapci, a nevadilo jim ani jeho barevné pojetí s nezbytnou růžovou barvou.

dsc_0191

Nakladatelství Slovart si Lucie a Nicole vybraly zejména proto, že stejně jako ony zkouší rádo nové věci. Pochvalovaly si spolupráci s nakladatelstvím, zejména s grafičkou Bárou z Atelijeur Půda. Ještě než stihly říct, jakou by měly představu, Bára už měla nachystáno několik návrhů, kterými se trefila do jejich stylu, takže pak už jen doladily barvy.

dsc_0247

Než blogerky začaly s podepisováním, věnovaly dva diáře do publika.  Jednak chlapci, který na ně trpělivě čekal několik hodin, a pak také slečně, která se ptala, jaký je jejich nejoblíbenější kousek oblečení. Kdo A Cup of Style sleduje, jistě nebyl překvapen, že děvčata mají nejraději džíny a košile. Zazněl také obvyklý dotaz, jakou radu by daly těm svým fanouškům, kteří se, podobně jako ony, chtějí se svým kanálem prosadit na YouTube? Odpověď je překvapivě jednoduchá, přesto mnoha YouTuberům, především těm, jejichž jedinou snahou je právě zviditelnění sebe sama, vlastně tak trochu vzdálená. Podle Lucie s Nicole stačí dělat to, co člověka opravdu baví, aby si to hlavně užil on sám. Prosadit se bude dnes už sice chvíli trvat, ale pokud bude YouTuber trpělivý, určitě se dočká.

Následně Lucie a Nicole ještě dlouhou dobu podepisovaly diáře, ochotně se fotily se svými fanoušky, dokonce stihly i pochválit outfity a s lidmi z publika si popovídat.

dsc_0251

Z motivačního diáře A Cup of Style 2017 na říjen:

„I když to tak možná na první pohled nevypadá, i my dvě patříme k těm, kteří ve chvíli, kdy mají promluvit někde na veřejnosti, dostanou trému a začnou být nervózní. Prezentace ve škole pro nás byly často noční můrou a ještě před pár lety bychom si nedokázaly představit, že budeme schopné vylézt na pódium a souvisle pronést několik vět. Od té doby jsme se ale díky tomu, že pravidelně natáčíme videa na YouTube, naučily být víc v klidu a našly jsme i pár triků, které nám v tom pomáhají.“

dsc_0175

dsc_0177

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeA Cup of Style – Motivační diář 2017

Ehrenbergerová, Lucie – Ehrenbergerová, Nicole

Slovart, 2016

Napsat komentář