Odhalte klíč k pozitivním změnám a osobní spokojenosti

1269294_girl_lies_in_an_armchair_and_reads_3
Životní koučování a sebekoučování směřuje k aktivnímu řízení života a k získání stálého životního uspokojení. Nová knížka úspěšných českých koučů s bohatými profesními a životními zkušenostmi je určena jak koučům, tak všem lidem, kteří chtějí tvořivě přistupovat ke svému životu…

V edici Poradce pro praxi nakladatelství Grada vychází kniha:

 

Životní koučování a sebekoučování

 

Kniha podněcuje k hledání nejrůznějších variant další životní dráhy, k pozitivnímu postoji k sobě, k ostatním lidem i k životu samému. Formou autentických zkušeností, příkladů a příběhů ze života se věnuje poznání vlastního potenciálu, formování osobní vize budoucnosti a životním hodnotám, ale i akutním osobním a rodinným problémům a jejich prevenci.

Životní koučování je zaměřeno na soukromou sféru člověka, ale protože osobní a pracovní sféry spolu úzce souvisí, mělo by být životní koučování součástí každého „klasického“, profesního koučování. Pozitivní změny v mimopracovním životě příznivě působí na pracovní výkonnost, angažovanost a loajalitu k firmě, a proto je kniha velmi cenná též pro manažery a personalisty.

 

Životní koučování a sebekoučování

Autor: Náhlovský Pavel, Suchý Jiří
ISBN: 978-80-247-4010-2
Formát: A5
Vazba: V2
Počet stran: 112
Prodejní cena: 169 Kč

 

Knihu Životní koučování a sebekoučování vydalo nakladatelství Grada

 

O autorovi:

PhDr. Jiří Suchý
Je absolventem PedF UK Praha, rigorózní řízení: pedagogická psychologie. V průběhu svého života se věnoval psychologickému poradenství, pracoval ve vysokých řídicích funkcích v učňovském školství, později jako manažer vzdělávání, lektor, moderátor, kouč manažerů. V současné době působí ve Škodě Auto, a. s., jako externí kouč výrobního systému Škoda, vede přípravu interních koučů, vedoucích a moderátorů. Věnuje se životnímu koučování jak v rámci firemního skupinového a individuálního koučování, tak formou práce se soukromými klienty. Je certifikovaným lektorem vzdělávání dospělých.

Ing. Pavel Náhlovský
Je absolventem Vysoké školy ekonomické v Praze. Během svého života působil jako dělník ve slévárně, průvodce cizinců, účetní, ekonom, manažer, programátor, poradce, kouč, lektor, moderátor, překladatel a autor. V současné době se věnuje životnímu koučování a sebekoučování.

 

 

 

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeŽivotní koučování a sebekoučování
Klíč k pozitivním změnám a osobní spokojenosti

Suchý, Jiří - Náhlovský, Pavel

Grada, 2012

Napsat komentář