Pojďte s dětmi tvořit a zachycovat zážitky

dite-kresli
Vytvořte si s vašimi dětmi pomocí jednoduchých návodů hromadu neobvyklý výrobků, doplňte spolu detailní album mapující jejich první rok ve školní lavici anebo si povyprávějte dojemnou pohádku o malinké veverce – to vše s knihami z dnešních tipů!

Pro ty nejmenší připravilo nakladatelství Práh další knihu ze série Zvířátka v batůžku. Pohádka i pracovní sešit v jednom vaše ratolesti pobaví a zároveň se dozví mnoho nových informací o veverkách, roztomilých lesních tvorech, které děti milují!

Zvířátka z batůžku – Veverka

Autorka: Kamila Urbanová

Ilustroval: Ivan Mraček
Počet stran: 10
Vazba: kroužková z polokartonu

Přečtěte si víc o knize Zvířátka z batůžku – Veverka!

Milé listy na kroužkové vazbě (vždy 10–12 listů na polokartonu) pro předškolní děti. Každá knížka se věnuje jednomu zvířátku. Obsahuje pohádku, básničku, přírodopisné údaje, náměty pro práci s dětmi a pracovní listy.

Pak přišla maminka, tiše Adélku přikryla, veverku zabalila do staré kožešiny a uložila do krabice na zem hned u postýlky.
Brzy nato zazvonil zvonek. Pro Emilku si přijel mladý pán, který se prý stará o několik takových veverek. Adélka se probudila a s brekem běžela ke dveřím.
„Adélko, neboj, u nás bude o Emilku dobře postaráno. Až vyroste a bude silná, vypustíme ji zpátky do přírody, kam patří,“ povídal ten pan záchranář Adélce, když mu maminka podávala veverku.

Další tituly v edici:

 

––––––––––––––––––––––

Aby vaše dítka na svou první třídu nikdy nezapomněla, vydalo nakladatelství Fragment bohatě ilustrovanou publikaci, díky níž budete moci s vašimi dětmi společně vytvářet jedinečnou mozaiku jejich prvního roku ve školní lavici.

Album prvňáčka – Můj první rok ve školní lavici

Ilustroval: Josef Pospíchal
Počet stran: 48
Vazba: vázaná

Přečtěte si víc o knize Album prvňáčka – Můj první rok ve školní lavici a nahlédněte do ukázky z ní 

Jaký byl první školní den, jak se jmenovali spolužáci a učitelé, jak dopadlo první vysvědčení, jaké to bylo na školním výletě a mnoho dalších zážitků. Nalepujte fotografie, kreslete, zapisujte a vytvořte originální vzpomínkové album, které si s radostí prohlédne celá rodina.

Podobné tituly v edici:

  

––––––––––––––––––––––

Nejen vynalézavým rodičům, ale také vychovatelům či učitelům v mateřských a základních školách je věnována kniha s pětadvaceti návody na nevšední výrobky všeho druhu. Autorka navíc nepracuje s klasickými materiály, jako jsou papír nebo textil, naopak! Využívá například i modelovací krém nebo 3D razítka. Vydalo nakladatelství Grada.

Neobyčejné tvoření s dětmi

Autorka: Ellen Kalaidzidu

Počet stran: 64
Vazba: vázaná

Přečtěte si víc o knize Neobyčejné tvoření s dětmi 

Specifikum této knihy spočívá v kombinování několika technik a uplatnění různých na první pohled nesourodých materiálů tak, aby výsledný efekt působil, co nejlépe. Vzhledem k tomu, že pracuji s dětmi a ty tyhle „novinky“ milují, jsou vybrány práce, které jsou schopné děti zvládnout. Cílem byla i spolupráce dospělých s dětmi, aby vzniklá dílka byla společná a zkrášlovala domov či třídu. 

Podobné tituly v edici:

  


Vyrábějí vaše děti rády? Z jakých materiálů tvoříte nejčastěji? Napište nám!

Tyto knihy a mnohé další si můžete vydražit v našich aukcích!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZvířátka z batůžku 2
Veverka

Urbanová, Kamila

Práh, 2014

zobrazit info o knizeAlbum prvňáčka – Můj první rok ve školní lavici

Fragment, 2014

zobrazit info o knizeNeobyčejné tvoření s dětmi

Kalaidzidu, Ellen

Grada, 2014

Napsat komentář