Zasoutěžte si o lechtivé čtení

Bozsky-hrac-perex
Nejspíš si řeknete, že v erotickém románu vás už nemůže nic překvapit. Očekávat lze lehce předvídatelný příběh s jednoduchou zápletkou. Tentokrát možná ale překvapeni budete. Vtipný a čtivý román Božsky bastard vás totiž do děje vtáhne od první strany.

Když se probudí vášeň

Známe už Božského bastarda. Poznali jsme i Božského cizince. A teď nadešel ten pravý čas poznat Willa, Božského hráče.
Po tom, co Hanně Bergstromové její starostlivý bratr udělá přednášku o tom, že má úplně katastrofální (protože nulový) společenský život a je zahrabaná zaživa v přípravě na doktorát, nezbývá jí nic jiného, než poslechnout a využít jeho návrh: vypadne ven, seznámí se s novými lidmi, začne randit. A kdo jí pomůže proměnit se ve žhavou dračici, po které budou toužit všichni muži? Nikdo jiný než přítel jejího bratra, božský Will Sumner – investor a dokonalý playboy!
Will riskem doslova žije, ale starat se o brýlatou šprtku, „malou“ kámošovu ségru, ho opravdu ani v nejmenším neláká… až do té divoké noci, kdy ho jeho nevinná svůdná žačka naláká do postele a ukáže mu věci, na které už nikdy nezapomene. Jakmile Hanna objeví sílu svého sex-appealu, je jen na Willovi, aby dokázal, že je opravdu tím jediným mužem, kterého v životě potřebuje.

 

Božský hráč

Autor: Christina Laurenová

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Květa Kaláčková
Počet stran: 352
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 6/2014
ISBN: 978-80-7462-556-5

Přečtěte si více o knize Božský hráč, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. Můžete si přečíst také ukázku.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

Ukázka z knihy

Nepotřebovala jsem, aby to Jensen opakoval. Will Sumner byl Jensenův nejlepší kamarád z výšky, nějakou dobu byl tátův zaměstnanec, a jen tak mimochodem – muž mých pubertálních fantazií. Zatímco já jsem pro něj vždycky byla jen docela milá šprtka, malá sestřička jeho kámoše. Will byl drsňák s věčným úsměvem, propíchnutýma ušima a modrýma očima, které hypnotizovaly každou holku, co se ochomejtla kolem.
Když mi bylo dvanáct a Willovi devatenáct, přijeli s Jensenem k nám na Vánoce. Will mluvil sprostě a byl – už tehdy – neodolatelný. Hrával v garáži na baskytaru a celé prázdniny prolaškoval s mojí starší sestrou Liv. Po vysoké pracoval přes léto pro mého otce. Mně bylo tehdy šestnáct. Vyzařoval tak silné sexuální charisma, že jsem kvůli němu dala svoje panenství úplně obyčejnému klukovi ze třídy, jen abych si ulevila od vzrušení, které jsem cítila ve Willově společnosti.
Věděla jsem, že se s ním líbala moje sestra – a taky, že je pro mě moc starej – ale v tichých zákoutích srdce jsem si přiznala, že to byl první kluk, kterého jsem chtěla políbit a kvůli kterému jsem se dotkla sama sebe, když jsem na něj ve tmě svého pokoje tajně myslela. (str. 10)

 

Christina Laurenová

Pod pseudonymem Christina Laurenová se skrývají Christina Hobbsová a Lauren Billingsová, které spolu píší už od roku 2008. Jejich prvním dílem vydaným pod tímto uměleckým jménem byl Božský bastard a šlo o přepracování mimořádně úspěšné fankfikce Christiny Hobbsové The Office (přes dva miliony stažení na internetu). Kromě volného pokračování, Božský cizinec, doplňuje sérii ještě Božský hráč. Přestože od sebe autorky odděluje celá Nevada, povídají si spolu i několikrát denně a shodnou se na tom, že Ruby Pumps je nejlepší barva laku na nehty všech dob, a kdyby mohly, proseděly by celý den na molu v San Clementu a pozorovaly oceán.
(Zdroj informací: nakladatelství Jota)

 

Vyhrajte knihu Božský hráč

Je tu pokračování série o panu Božském, v jehož roli na čtenářky tentokrát čeká mladý investor Will. Ten nemá nejmenší chuť trávit čas s nějakou nudnou šprtkou, ale pro kamaráda je ochotný se obětovat. A to se mu vyplatí v okamžiku, kdy v sobě vášnivá knihomolka objeví dosud skrytý sex-appeal a promění se ve divokou a nezkrotnou ženu.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám totiž přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Božský hráč vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Božský hráč
probíhá od 13. června do 26. června 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 erotické romány Božský hráč

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBožský hráč

Laurenová,Christina

Jota, 2014

Napsat komentář