Zahrajte si o román z života řeckého rejdaře

Vecirek-perex
Klasicky románově psaná kniha je obrazem života magnáta, který pořádá na svém sídle večírek. Domníváte se, že nemůže jít o nikterak zajímavé téma? Přečtěte si náš článek a změníte názor.

Večírek, na kterém se mnohé událo

Píše se léto roku 1975. Rejdařský magnát na sklonku svého života zjistí, že jeho dcera otěhotněla s mužem, kterého jí neschvaluje. Uspořádá tedy pro ni na svém soukromém ostrůvku narozeninovou oslavu, na níž ji chce donutit k podstoupení interrupce. Přímo na místě ji má provést jeho osobní lékař a nejstarší přítel v jedné osobě. Pozván je mimo jiné i jeho ctižádostivý životopisec. Příběh začíná ráno před příjezdem prvních hostů a končí příštího dne poté, co poslední hosté odjeli. Události z onoho strhujícího večírku jsou v románu proloženy retrospektivami z magnátovy pestré minulosti, od dětství v Malé Asii až po budování obchodního impéria v Buenos Aires, New Yorku a Paříži, a pokusy jeho mladého životopisce zachytit skutečnou povahu objektu svého zájmu.

 

Večírek

Autor: Panos Karnezis

Vydalo: nakladatelství BB/art
Počet stran: 224
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 12/2007
ISBN: 978-80-7381-210-2

Přečtěte si více o knize Večírek, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.cz.

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Večírek

Příběh se odehrává v sídle řeckého rejdaře, kde však nic není tak, jak se může na první pohled zdát. Každá rodina má své tajemství, což odhalíte na stránkách románu anglicky píšícího autora řeckého původu Panose Karnezise. Střídání vzpomínek a současnosti, nahlédnutí do duší jednotlivých postav a vybroušený styl autora dělá z knihy skvělé oddechové čtení, ve kterém děj plyne a stránky odsýpají pod rukama. Ostatně – přesvědčte se o tom sami.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum.cz vám totiž přinášíme soutěž, ve které pět z vás může knihu Večírek vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Večírek
probíhá od 2. června do 15. června 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 5 knih Večírek

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVečírek

Karnezis, Panos

BB/art, 2007

Zahrajte si o román z života řeckého rejdaře - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. Gerd Muller napsal:

    V pořádku mi dnes přišla kniha Večírek,díky.

  2. rebo napsal:

    Dobrý den, dnes mi doporučeně přišla kniha Večírek, moc děkuji

Napsat komentář