Zasoutěžte si o deník svobodné třicítky

Denik-Bridget-Jonesove-perex
O Bridget Jonesové slyšel už zřejmě každý, minimálně v televizní ukázce. A mnoho žen s ní sympatizuje, protože jinak to s touto svobodnou třicetiletou ženou, která maléry vyloženě přitahuje, ani nejde.

Cesta ke štěstí plná přešlapů a trapasů

S Bridget, svobodnou třicítkou toužící najít tu pravou lásku, se jistě ztotožní mnoho žen. Najít totiž toho Pravého s velkým P není vůbec jednoduché, zvláště pokud jste jako Bridge tak trochu smolařka. Budete-li však k tomu přistupovat s humorem, sebeironií a nadhledem jako ona, může se z této cesty stát sonda do hlubin duše téměř každé ženy. Protože ať si to chceme či nechceme připustit, každá z nás někdy pochybuje o svém vzhledu, má tendenci počítat kalorie a řešit svou váhu a každá máme pár hříchů, o kterých se svěřujeme třeba jen svému deníčku (cigarety při kávičce s kamarádkou, počet sklenek Cosmopolitanu vypitých v průběhu sobotní noci, hranolky k obědu a sušenky k večeři… doplňte dle libosti). Bridget nám ale budiž, byť literárním, příkladem, že zůstat věrný svým cílům, i když člověk občas ztratí směr a na cestě zakopne, se nakonec vyplácí!
Jen si musíte dát pozor na následující typy: alkoholiky, workoholiky, chorobné dlužníky, muže, co mají přítelkyni nebo jsou ženatí, misogyny, megalomany, šovinisty, citové vyděrače, parazity a zvrhlíky.

 

Deník Bridget Jonesové

Autorka: Helen Fieldingová

Vydává: nakladatelství XYZ
Počet stran: 280
Vazba: pevná s přebalem
Vydáno: 5/2014
ISBN: 978-80-7388-884-8

Přečtěte si více o knize Deník Bridget Jonesové, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství XYZ patřící pod společnost Albatros Media.

Společnost Albatros Media a.s. je mediální společnost nabízející pod značkami devíti samostatných nakladatelství Albatros, BizBooks, CooBoo, CPress, Computer Press, Edika, Motto, Plus, XYZ a v koedičním projektu s ČT Edice České televize široké spektrum mediálních produktů – knih, interaktivních encyklopedií na CD-ROM, audionahrávek a DVD.

 

Ukázka z knihy

Novoroční předsevzetí
Nebudu pít víc než čtrnáct skleniček alkoholu týdně.
Nebudu kouřit.
Nebudu utrácet za: strojky na těstoviny, na zmrzlinu a další kuchyňské vynálezy, které stejně nepoužívám; knihy od pisálků, které se jen impozantně vyjímají na polici; exotické spodní prádlo – nemá to smysl, když s nikým nechodím.
Nebudu pobíhat po bytě jako strašák – stačí si představit, že se ostatní dívají.
Nebudu utrácet víc, než vydělám.
Nenechám si přerůst přes hlavu došlou poštu.
Přestanu podléhat kouzlu následujících typů: alkoholiků, workoholiků, chorobných dlužníků, mužů, co mají přítelkyně nebo jsou ženatí, misogynů, megalomanů, šovinistů, citových vyděračů, parazitů, zvrhlíků.
Nebudu se hádat s mámou, Unou Alconburyovou a Perpetuou.
Nebudu se vzrušovat kvůli mužům, naopak zůstanu vyrovnaná a zachovám tvář ledové královny.
Nebudu vyhledávat známosti na jednu noc, ale navazovat vztahy po zralé úvaze.

 

Vyhrajte knihu Deník Bridget Jonesové

Snažíte se najít toho pravého a přitom narážíte jen na nepoužitelné typy? Nebo se snažíte dodržovat svá předsevzetí, ale vůbec se vám to nedaří, i když si je denně připomínáte? Vítejte ve světě Bridget Jonesové! Už na vás čeká v novém vydání, tak si deník zoufalé třicítky pojďte přečíst.

Ve spolupráci se společností Albatros Media vám navíc přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Deník Bridget Jonesové vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Deník Bridget Jonesové
probíhá od 15. května do 28. května 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 Deníky Bridget Jonesové

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeDeník Bridget Jonesové

Fieldingová, Helen

XYZ, 2014

Napsat komentář