Jak připravit dítě do 1. třídy

PerexJakPripravitDiteDoPrvniTridy
Dobrý základ z předškolního období rozhoduje o výsledcích ve škole i vztahu ke vzdělání obecně. Již třetí doplněné vydání publikace Dany Kutálkové přináší množství her, které jsou pro rozvoj konkrétní schopnosti nejvhodnější.


Cílem předškolní přípravy není dítě předem naučit číst a psát, „aby mu to pak ve škole pěkně šlo“, ale zajistit především maximální a harmonický rozvoj schopností, které umožní, aby dítě bylo ve správný čas při výuce čtení, psaní a počítání úspěšné. Projděte tedy společně s touto knihou jednu po druhé nejdůležitější schopnosti, které do značné míry ovlivňují úspěšný start v první třídě. Vždyť dobrý základ z předškolního období rozhoduje také o výsledcích v dalších třídách a vztahu ke vzdělání obecně. Publikace PaedDr. Dany Kutálkové přináší množství her, jež jsou pro rozvoj konkrétní schopnosti nejvhodnější. Již třetí doplněné vydání této velmi úspěšné knihy ocení nejen rodiče předškoláků, ale i učitelé mateřských škol.

Jak připravit dítě do 1. třídy

3., aktualizované vydání

Autorka: Dana Kutálková

Počet stran: 200
Formát: 140 x 210 mm
ISBN: 978-80-247-4856-6
Doporučená cena: 299 Kč

Knihu Jak připravit dítě do 1. třídy vydalo nakladatelství Grada.

Ukázku z knihy najdete zde.

 


Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak připravit dítě do 1. třídy
3., aktualizované vydání

Kutálková, Dana

Grada, 2014

Napsat komentář