Nenechte si ujít v týdnu od 31. března do 6. dubna 2014

Nenechte si ujít
Březen se s námi příští týden definitivně rozloučí, naše pravidelná nabídka literárních akcí zůstává. Přečtěte si, kam můžete zajít na prezentaci nových knih a o čem tyto knižní novinky jsou.

Nadcházející týden začneme zvesela pozváním na prezentaci knihy Babovřesky s podtitulem U nás ve vsi je to hezký, která bude spojena s autogramiádou režiséra Zdeňka Trošky a herců filmu Babovřesky.  Je to jedinečná šance pro všechny, kterým se film líbil a mají rádi komedie ve stylu Slunce, seno. V publikaci na vás čekají nejen babovřeské příběhy převedené do literární podoby, ale i desítky barevných fotografií protagonistů a filmových situací. Prezentace knihy se bude konat v pondělí 31. března od 16 hodin v Paláci knih Luxor v Praze.

Edvard Outrata je dlouhodobým kritikem neutěšeného stavu české státní správy. Tento bývalý předseda Českého statistického úřadu, v předlistopadové době ředitel  informatického úseku kanadské statistiky a bývalý senátor v knižním rozhovoru s publicistou Vlastimilem Růžičkou hledá cestu k profesionální a výkonné státní správě. Knihu Destrukce české státní správy bude uvádět Petr Pithart, bývalý předseda Senátu PČR a předseda vlády ČR. Knihu vydalo nakladatelství Vyšehrad. Na prezentaci knihy můžete přijít v úterý 1. dubna v 17 hodin do literární kavárny knihkupectví Academia v Praze.

Na středu 2. dubna máme pro vás další pozvání do Paláce knih Luxor v Praze. V 16.30 zde bude představena unikátní životopisná kniha Jiřího Kajínka Můj život bez mříží. V publikaci prostřednictvím autentického vyprávění nejznámějšího českého vězně můžete poznat, jaké bylo jeho dětství, dospívání, lásky a záliby. V knize se dočtete, jaký má vztah k penězům, k lidem i ke zbraním…  na akci vás zve nakladatelství Fragment, které knihu vydalo.

V našem  Kalendáři akcí se můžete dočíst i o jiných literárních pozvánkách. Stačí, když do něj nahlédnete.

Doporučení:
Share

Napsat komentář