Zasoutěžte si o fantasy audioknihu

Inheritance-perex
Máte rádi fantasy? Tak to je vám jistě tetralogie Odkaz Dračích jezdců velmi dobře známá. Pokud toužíte mít kromě tištěné formy i audioknihu, je dnešní článek právě pro vás. Budeme totiž soutěžit o nově vydanou audioknihu se čtvrtým dílem Inheritance ze jmenované série.

Bitva o spravedlnost

Inheritance – audiokniha obsahuje fantasy bestseller z pera patnáctiletého Christophera Paoliniho, který nadchl miliony čtenářů po celém světě. 4. díl tetralogie Odkaz Dračích jezdců čte Martin Stránský.
Na začátku byl Eragon… Jak celý příběh skončí?
Dlouhý výcvik a boje přinesly mnohá vítězství a naději, ale také srdcervoucí ztrátu. Ta nejtěžší bitva Eragona a Safiru přitom teprve čeká: musí se postavit samotnému Galbatorixovi. Podaří se jim porazit krále zla a obnovit v Alagaësii spravedlnost? Pokud to nedokážou oni, neporazí Galbatorixe už nikdo…
Nechte se i vy pohltit napínavým příběhem s nečekanými zvraty a zaposlouchejte se do charismatického hlasu Martina Stránského, díky němuž před vámi všechny fantastické postavy doslova ožijí.

 

Inheritance – audiokniha

Autor: Christopher Paolini

Vydává: nakladatelství Fragment
Interpret: Martin Stránský
Série: Odkaz Dračích jezdců
Délka: 31 hod. 5 min.
Vydáno: 3/2014
EAN: 8594155755370

Přečtěte si více o audioknize Inheritance, kterou do soutěže věnovala společnost Audiotéka.cz. Na stránkách společnosti si můžete poslechnout také ukázku. Nebo si můžete přečíst naši recenzi na tištěné vydání této audioknihy.

Audiotéka.cz je největší český specialista na prodej audioknih v elektronické podobě a na svých stránkách nabízí audioknihy ve formátu pro přímé stažení do počítače, které si můžete přehrávat na MP3 přehrávačích, mobilních telefonech nebo si je vypálit na CD spolu s dalšími audioknihami.

 

Vyhrajte knihu Inheritance

Právě teď se schyluje k bitvě o obnovu spravedlnosti a vy můžete být při tom. A nejen s knihou, ale téměř kdekoli, kde si můžete vychutnat audionahrávku. Kniha Inheritance  totiž právě vychází jakou audiokniha, kterou si můžete stáhnout a poslechnout například při dlouhých cestách autem nebo si ji pustit při cestě v MHD. A právě teď navíc můžete získat tuto audioknihu u nás.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám totiž přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Ihneritance vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a audiokniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Inheritance
probíhá od 26. března do 8. dubna 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Inheritance

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeInheritance – AUDIOKNIHA

Paolini, Christopher

Fragment, 2014

Napsat komentář