Vyhrajte román Lionel Aspo

Lionel-Aspo-perex
V románu z deštivé Anglie je hlavním hrdinou zloděj, který pohrdá nejen autoritami, ale i svou rodinou. Příběh o tom, že rodinné vztahy nejsou vždy jen idylické a spořádané. Jaké tajemství skrývá zlodějův synovec?

Příběh neúspěšného zločince

Hlavním hrdinou nového románu Martina Amise je Lionel Aspo: agresivní, ale nepříliš úspěšný zločinec z londýnského předměstí Diston, je zároveň opatrovníkem svého osiřelého synovce Desmonda Pepperdinea. Jeho láska k synovci není zrovna něžná, zdá se, že raději živí své dva pitbully. Po další nezdařené akci Lionel skončí opět ve vězení. Tam ho také dostihne zpráva, že v loterii vyhrál pohádkových 140 milionů liber. Když se dostane ven, začne si – on a jedině on – báječné bohatství a z něj plynoucí moci užívat. Vypravěč Des zatím žije „obyčejný“ život, od skrblického strýčka ani žádnou pomoc neočekává… Stále nad ním ale visí hrozba, že Lionel odhalí jeho velké tajemství, a bude následovat nepochybně nemilosrdná pomsta. Divoký, zábavný a dráždivý Lionel Aspo je moderní pohádka a zároveň podivuhodný román o ne vždy normálních rodinných vztazích od jednoho z nejlepších anglických spisovatelů dneška.

 

Lionel Aspo

Autor: Martin Amis

Vydalo: nakladatelství Plus
Překlad: Kateřina Klabanová
Počet stran: 336
Vazba: vázaná
Vydáno: 01/2014
ISBN: 978-80-259-0220-2

Přečtěte si více o knize Lionel Aspo, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Plus patřící pod společnost Albatros Media.

Nakladatelství Albatros Media a.s. je mediální společnost nabízející pod značkami devíti samostatných nakladatelství Albatros, BizBooks, CooBoo, CPress, Computer Press, Edika, Motto, Plus, XYZ a v koedičním projektu s ČT Edice České televize široké spektrum mediálních produktů – knih, interaktivních encyklopedií na CD-ROM, audionahrávek a DVD.

 

Vyhrajte knihu Lionel Aspo

Populární autor Martin Amis se ve své nové knize zabývá tématem rodiny a v širším pohledu mravní zchátralostí dnešní společnosti – sobeckost a posunuté hodnoty zde znázorňuje hlavní postava Lionel Aspo. Jeho synovec Desmond musí trpět nejen ústrky, ale i strach, že strýc odhalí jeho tajemství. Potom by totiž přišla krutá pomsta. O jaké tajemství se jedná? To už si přečtěte sami.

Ve spolupráci se společností Albratros Media vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou právě knihu Lionel Aspo vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností a kniha může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lionel Aspo
probíhá od 6. března do 19. března 2014.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Lionel Aspo

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLionel Aspo

Amis, Martin

Plus, 2014

Napsat komentář