Ulovte si v naší soutěži Lovce hlav

Lovec
Lovci hlav nepobíhají s flintou po lese, ale živí se vyhledáváním kandidátů na nejvýznamnější vrcholové pozice. Jenže i to se může zvrtnout a Roger Brown se stává lovnou zvěří. V naší soutěži si můžete zahrát o audioknihu Lovci hlav, kde se dozvíte, zda se lovec stane trofejí…

Život lovce hlav

Příběh nás zavede do světa Rogera Browna, velmi úspěšného headhuntera neboli lovce hlav. Podle svého vlastního názoru je nejlepší a zároveň nejhůře placený lovec hlav v Norsku. Má příliš krásnou ženu, příliš drahou vilu a žije si „na vysoké noze“… Kvůli této kombinaci si musí přivydělávat rafinovanými krádežemi uměleckých děl. K tomu využívá kontaktů, které získává při své práci.

Clas Greve je Rogerův objev – dokonalý kandidát na jakoukoli vrcholnou řídící pozici. Ženám připadá okouzlující, a navíc vlastní jeden Rubensův obraz stomilionové hodnoty. Roger Brown se rozhodne tento obraz získat. Tím však roztáčí nečekaný kolotoč událostí, ve kterém se cynický headhunter mění ve štvanou zvěř…

 

Lovci hlav – audiokniha

Autor: Jo Nesbø

Nakladatelství: Audiotéka.cz

Interpret: Filip Švarc
Délka: 8 hod. 33 min.
Kategorie: Detektivky, thrillery
Typ: Audiokniha – zkrácená

 

Filip Švarc

Filip Švarc (1975) chtěl být od dětství hercem. První filmovou smlouvu mu rodiče podepisovali, když mu bylo šest. A pak jich přišlo ještě několik. K tomu se přidalo i hostování v dětských rolích v Divadle na Vinohradech a v Divadle E. F. Buriana. Absolvoval Státní konzervatoř v Praze, po několikaročním hostování v pražském Divadle ABC se v současné době věnuje hlavně dabingu. Jedenáct let také strávil za mikrofonem Fajn Rádia.

Přečtěte si více o knize Lovci hlav, nebo si pusťte ukázku:

 

Jo Nesbø a jeho další knihy

Jo Nesbø (*1960 v Oslu), současný norský spisovatel a hudebník, původním vzděláním ekonom a finanční analytik, zpočátku pracoval jako makléř a novinář. V roce 1997 odstartoval jeho literární dráhu kriminální román Flaggermusmannen (Netopýr), první detektivka, v níž vystupuje osobitý a nekonvenční kriminalista Harry Hole. Svému autorovi přinesla kniha okamžitě obrovský úspěch, Nesbø za ni obdržel Rivertonprisen, cenu udělovanou Klubem Riverton za nejlepší literární či dramatický počin s kriminální tematikou, a Glasnøkkelen (Skleněný klíč), skandinávskou cenu za nejlepší kriminální román. Jo Nesbø se věnuje také psaní knih pro děti a mládež. Mezi jeho knihy patří například:

Vyhrajte knihu Lovci hlav

Lovci hlav jsou v dnešní době velmi žádanými pomocníky při hledání ideálních kandidátů na vrcholové pozice. Jejich práce se však někdy může zvrtnout, stejně jako se to stalo hrdinovi knihy Lovci hlav, a v tom okamžiku začíná boj o život. Pokud vás zajímá, jak příběh dopadne a jestli se lovci podaří uprchnout, nebo se sám stane trofejí, určitě si audioknihu Lovci hlav kupte. Je ideální i na delší cestování, kdy vás skvěle zabaví.

Ve spolupráci se společností Audiotéka.cz vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou audioknihu Lovci hlav vyhrát. Jako obvykle si stačí u soutěžní otázky vybrat tu jedinou správnou odpověď ze tří možností a dobře tipovat a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Lovci hlav
probíhá od 4. do 17. listopadu 2013.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 audioknihy Lovci hlav

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLovci hlav - audiokniha

Nesbø, Jo

Audiotéka.cz, 2013

Napsat komentář