Na parkovišti to žije!

PerexPohadkyZParkoviste
Úspěšná autorka knížek pro děti, Zuzana Pospíšilová, se v nové knize věnuje autům i jejich řidičům. Nenechte si ujít tato vyprávění.

Parkoviště plná aut se zdají být jen tichými řadami barevných plechových strojů. Nenechte se ale mýlit. Pod kapotou to žije. Každý motorista by mohl vyprávět jedinečný příběh svého věrně sloužícího vozu a stejně tak každé auto má v zásobě kupu historek o svém řidiči. Jako lidé odpradávna při setkání mluví, klábosí a tlachají, také auta na parkovišti toho napovídají… hotové pohádky. Zrovna jako v této knížce, ve které vás staroušek automobil provede světem, který voní benzinem a naftou.

Pohádky z parkoviště

Autor: Zuzana Pospíšilová
Ilustrátor: Michal Sušina
Počet stran: 112
Formát: 170 x 240 mm
Edice: Pohádkové čtení
ISBN: 978-80-247-4459-9
Doporučená cena: 259 Kč
Vyšlo: 23. září 2013

Knihu Pohádky z parkoviště vydalo nakladatelství Grada.

O autorce

Zuzana Pospíšilová (* 1975) je dětská psycholožka, která pracuje ve Speciálně pedagogickém centru pro děti s mentálním postižením v Ostravě. Dříve pracovala v dětském rehabilitačním stacionáři, převážně s dětmi s organickým poškozením CNS a pohybovým postižením. V době studií se zabývala tématem rozvoje tvořivosti u dětí mladšího školního věku, nyní píše knihy pro děti.
Autorka vydala v nakladatelství Grada více než 30 titulů.

(Informace o autorce a foto: nakladatelství Grada)

————————————————————————————————–

Knihy s logem GRADA vycházejí v České republice již od roku 1991. V její produkci jsou tituly s právní tématikou, knihy ekonomické, tituly z oblasti financí a účetnictví, manažerské tituly, psychologické, zdravotnické, knihy s počítačovou tematikou, o architektuře a stavebnictví, knihy technické z nejrůznějších oborů a profesí. Tuto pestrou škálu doplňuje i naučně odborná literatura, která nabízí řadu publikací s velkým záběrem pro denní praktický život.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizePohádky z parkoviště

Pospíšilová, Zuzana

Grada, 2013

Napsat komentář