Srpnové čtení s Metaforou – věříte na minulé životy?

dvojobal
V našem již druhém speciálu vás seznámíme s duchovní literaturou nakladatelství Metafora. Pokud se zabýváte ezoterikou, pak by vám tyto tituly neměly ve vaší knihovničce chybět!

Seznamte se s řadou Ezoterika z nakladatelství Metafora!

Nakladatelství Metafora vzniklo v roce 2001 a jako první knihu vydalo knižní předlohu oblíbeného TV seriálu Sex ve městě. Orientuje se spíše na překladovou literaturu. Vydává knížky z různých oblastí, především beletrii, detektivky, esoteriku, knížky o koních, nápady a rady na ruční práce a také edici čtení pro ženy.

 

 

Minulými životy k uzdravení

Dr. Weiss přináší podrobný průřez svou psychiatrickou praxí zaměřenou právě na reinkarnační regresi. A fobie, nutkavé chování, společenské i vztahové problémy, ale i různé bolesti, které tvrdošíjně odolávaly veškeré konvenční léčbě či terapii, po návratu do některého z předchozích životů téměř zázračně mizí často už po prvním sezení.

Kromě toho, že se v této knize seznámíte s mnoha případy jeho pacientů a s jejich neuvěřitelnými zážitky, dozvíte se také, jak můžete tajemství svých minulých životů poodhalit i vy. Dr. Weiss vás seznámí s několika fungujícími technikami a nabídne i meditační text, který vás může zavést přímo do vaší vlastní minulosti.

Minulými životy k uzdravení

Autor: Brian L. Weiss
Počet stran: 208
Vazba: vázaná

Přečtěte si více o knize Minulými životy k uzdravení

Přečtěte si více o knize na našem webu!

Ukázka z knihy Minulými životy k uzdravení vyjde na našem webu již zítra!

 

———————————————————–

 

K napsání své poslední převratné a inspirující knihy se známý psychiatr a hypnoterapeut Brian L. Weiss spojil se svou dcerou Amy, která už před časem vykročila v otcových šlépějích:

Zázraky se dějí

Společně dali dohromady úctyhodné množství svědectví spolupracovníků, klientů i účastníků seminářů, kteří se jim svěřili se svými příběhy. A to, co ze všech vyprávění vyplývá, vine se jimi jako zlatá nit v tapiserii života, je sice na první pohled neuvěřitelné, ale přesto pravdivé.

Pobyt na Zemi je škola. Mnoho životů, které tu strávíme, představuje pak mnoho jejích ročníků, jimiž postupujeme tak dlouho, dokud nesložíme závěrečné zkoušky a nedostaneme se do svého pravého domova, vyšších duchovních sfér. A hlavními předměty, které se na téhle škole vyučují, se jmenují nenásilí, láska a soucit.

Láska je totiž věčná. Provází nás všemi životy, obklopuje nás, chrání a prostupuje. Nikdy neumírá. Právě tak jako neumíráme my sami. Pomíjivá jsou pouze těla. Naše duše, to, čím skutečně jsme, přetrvá navždy.

 

Zázraky se dějí

Autor: Bian L. Wiess, Amy E. Weissová
Počet stran: 416
Vazba: brožovaná

Přečtěte si více o knize Zázraky se dějí

Přečtěte si více o knize na našem webu!

Nenechte si ujít ukázku z knihy Zázraky se dějí, která vyjde na našem webu už pozítří!

 

Brian L. Wiess

Je absolvent Kolumbijské univerzity a lékařské fakulty Yaleovy univerzity. V současné době je vedoucím psychiatrického oddělení v lékařském středisku Mount Sinai v Miami. Ve své práci, týkající se regresní terapie a minulých životů, stále intenzivně pokračuje a od té doby už napsal několik neméně poutavých knih.
Odborná kritika o něm prohlásila, že svou prací konečně umožnil „sňatek exaktní vědy s mystikou“, který byl až donedávna považován za nemožný.

Můžete ho navštívit i na oficiálních webových stránkách.

Podívejte se na jeho pozdrav českým čtenářům:

Knihy Briana L. Wiesse v češtině přináší nakladatelství Metafora!

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMinulými životy k uzdravení

Weiss, Brian L.

Metafora, 2013

zobrazit info o knizeZázraky se dějí
Weiss, Brian L. - Weissová, Amy E.

Metafora, 2013

Napsat komentář