Thriller, od kterého se nebudete moci odtrhnout

loterie
Myslíte si, že vyhrát v loterii je terno? Tento příběh vás vyvede z omylu!

V loterii padl více než třísetmilionový jackpot a Shaw McBride a Romeo Zderko mají pocit, že se na ně usmálo štěstí. Ne že by drželi v rukou správný tiket, ale osud je v pravou chvíli zavedl do městečka, ve kterém vítězná rodina přebývá, a v Shawově hlavě se zrodil plán, jak navěky uniknout ubíjejícímu zaměstnání: Uvězní rodinu v jejím vlastním domě a vyhrožuje, že pokud neobdrží polovinu výhry, pustí se Romeo v městečku do zabíjení jejich nejbližších.

Na ulici ale houstne dav zvědavců a novinářů, napětí v domě se stupňuje a události nabírají nepředvídaný směr… George Dawes Green, autor úspěšných románů Porotkyně a Šílenec, se po čtrnácti letech vrací s mrazivým thrillerem, pevně zakotveným v současném nejistém světě.

 


Krkavci

Vydalo: Nakladatelství Kniha Zlín

Autor: George Dawes Green
Překlad: Pavel Bakič
Počet stran: 283
Edice: FLEET
Vazba: vázaná
Formát: 136 x 206 mm
Rok vydání:
2012
ISBN:
978-80-87497-61-6

 

Přečtěte si více o knize Krkavci.

 

O autorovi:

George Dawes Green (1954) je americký básník, spisovatel a zakladatel sdružení The Moth, organizujícího autorská čtení a literární akce. Českému čtenáři je známý románem Porotkyně (Knižní klub, 1995), zfilmovaným s Demi Moore a Alecem Baldwinem v hlavních rolích a uváděným v ČR pod názvem Porotce; jeho druhý román The Caveman‘s Valentine je u nás známý z filmového zpracování nazvaného Šílenec, titulní roli v něm ztvárnil Samuel L. Jackson. foto: http://gdawesgreen.tripod.com

(Info o autorovi a foto: nakladatelství Kniha Zlín)

 

 ———————————————————

Nakladatelství Kniha Zlín vzniklo roku 2004. Od té doby se v rámci svých edic FLEET, TRACK, NEEWIT, WALT a TEMA snaží nabízet čtenářům to nejkvalitnější, co se v současné době objevuje na (nejen) evropském knižním trhu. Vedle oceňovaných děl z takzvaných velkých literatur dostává podstatný prostor mnohdy (nezaslouženě) opomíjená soudobá literatura bývalého východního bloku, včetně té slovenské, kterou Kniha Zlín představuje v českých překladech. Kniha Zlín vydává také původní díla českých autorů, poezii a literaturu faktu. Pozornost věnuje též literátům spojeným se zlínským regionem.
Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeKrkavci

Green, George Dawes

Kniha Zlín, 2012

Napsat komentář