Vychází publikace k tématu bitvy o Británii

Bitva_o_Britanii_perex
Druhá světová válka zaznamenala řadu událostí, které významnou měrou mohly ovlivnit či dokonce ovlivnily budoucí osud světa. Jednou z nich byla nepochybně i bitva o Británii…

Nakladatelství Naše vojsko se specializuje na vydávání titulů, které přibližují takovéto události.  Právě nyní vychází:

Bitva o Británii

 

Autor: Michael J. F. Bowyer

Překlad: Maxim Kucer

Počet stran: 240 stran textu a černobílých fotografií
Vazba: vázaná
Formát: 210 × 297 mm
ISBN: 978-80-206-1319-6

Přečtěte si více o knize Bitva o Británii

 

V roce 1940 závisel osud civilizovaného světa na výsledku bitvy o Británii. Zdálo se, že je to jiný svět, a nepochybně jím i skutečně byl.

Michael Bowyer, který tou dobou ještě chodil do školy, s bezkonkurenčním umem předkládá živé scény z této nejskvělejší hodiny za použití úryvků z oficiálních prohlášení, proslovů Winstona Churchilla a různých dalších informací, které pomáhají navodit atmosféru té doby a poutavě popisují život v čase tak odlišném od toho dnešního.

—————————————————————–

Nakladatelství Naše vojsko vzniklo na základě rozhodnutí Ministerstva národní obrany v roce 1945 a jeho hlavním účelem byla produkce vojensko-odborné literatury a literatury určené pro prezentaci armády. Za téměř 70 let své existence vydalo přes sedm tisíc knižních titulů a zařadilo se mezi největší česká nakladatelství. Především v posledních letech mimo knih s vojenskou tématikou vydává také publikace o bojových sportech, historické romány, životopisy, detektivky, thrillery a horory.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeBitva o Británii
Boj o přežití

Bowyer, Michael J. F.

Naše vojsko, 2013

Napsat komentář