Nenechte si ujít v týdnu od 3. do 9. června 2013

Nenechte si ujít
Počasí zatím připomíná spíš deštivý podzim, a tak možná uvítáte naši nabídku literárních akcí. První červnový týden je jimi nabitý od pondělí až do neděle.


Datum pondělí 3. června by si měli zapsat do kalendáře všichni mladí psavci od 10 do 15 let. V Praze v Domě čtení mohou rozvinout svůj talent díky pořadu Velký spisovatelský workshop 7. Konat se bude od 16 do 17.30 hodin. Najdou zde rady, inspiraci a snad i nové kamarády.

Pobočka Knihovny Jiřího Mahena v Brně si rovněž přichystala zajímavé odpoledne pro děti a mládež. V pondělí 3. června od 13 hodin zde proběhne dětský den nazvaný Přijď a půjč si knížku.

Brně se vyplatí zůstat i v úterý. Na pobočce Knihovny Jiřího Mahena v Brně na vás bude od 18 hodin čekat Stanislav Češka, brněnský spisovatel detektivek.

V rámci akce Trampského literárního kontejneru – Mlýnská strouha se 4. června od 18 hodin uskuteční v Plzni autorské čtení a povídání na téma současného trampingu.

Euromedia group – Knižní klub uspořádal na úterý 4. června uvedení knihy a autogramiádu Jaromíra Bosáka Životní mač. Tímto vás srdečně zve do Prahy do Paláce knih Luxor na 16. hodinu.

Středa 5. června bude zajímavá pro ty, kteří mají rádi autorské čtení. V Domě čtení v Praze se od 18.00 do 19.30 můžete těšit ze čtení prozaika Jaroslava Žváčka, který se s titulem Lístek na cestu z pekla stal letos držitelem Ceny Magnesia Litera za objev roku.

Křest songbooku Počítám se bude konat ve čtvrtek 6. červnaPraze v Paláci knih Luxor od 17.30. Titulní píseň Budu tu stát nazpívala Monika Absolonová, jež bude kmotrou tohoto díla. Na akci vás srdečně zve David Deyl a nakladatelství CooBoo.

Také v Ostravě si literární příznivci přijdou na své. Pohádkový strýček Ludvík vydaný nakladatelstvím Práh čeká své fanoušky od 9.00 na akci LiStOVáNí: Dobrodružství strýčka Ludvíka. Místem konání je Janáčkova konzervatoř.

O víkendu se v lázeňském městě Poděbrady bude konat další akce cyklu LiStOVáNí: Straka v říši entropie. Autorka bajek Markéta Baňková se na vás bude těšit v Divadle Na zámku od 16.00.

Věřím, že si z uvedených akcí vyberete tu, která bude blízko k vašemu bydlišti i srdci. Další zajímavé akce najdete v našem Kalendáři akcí.

Doporučení:
Share

Napsat komentář