České pondělky: Kateřina Dubská – Člověk Gabriel

clovek_gabriel_Jota_perex
Začtěte se do ukázky z knihy, která vychází již tento týden v nakladatelství Jota! Nechte se zanést do snového světa Kateřiny Dubské…

Čeká na vás dávno zaniklý svět kočovníků s pestrobarevnými vozy, tajemství přírodní magie a život slovácké vesnice pod buchlovskými kopci.

Člověk Gabriel je příběhem o snech, o černých hřívách a světlých vlasech, o přátelství, lásce, válce i větříku, který jeho nit zavane, kam se mu jen zachce. Bude to příběh o životě člověka…

 

 

O autorce:

Kateřina Dubská vystudovala Střední odbornou školu knihovnickou v Brně a Filozofickou fakultu Univerzity Palackého v Olomouci. Je spoluzakladatelkou firmy Computer Press a vydavatelství ERA. Před jedenácti lety založila Nadační fond Verda, který jako jediný soukromý nadační fond u nás podporuje romské studenty. V současné době žije v Bílých Karpatech na samotě u lesa, chová včely a píše knihy. Rodina její matky pochází z moravských Tupes a její prapradědeček se jmenoval Gabriel. 

(Informace o autorovi: nakladatelství Jota)

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČlověk Gabriel

Dubská, Kateřina

Jota, 2013

České pondělky: Kateřina Dubská – Člověk Gabriel - DISKUZE

Počet reakcí: 2
  1. vercadole vercadole napsal:

    Ukázku jsem si dokonce stáhla a přečetla. Když mi došly stránky, byla jsem schopná říct jediné: Nádhera. Už se těším, až budu držet knihu v ruce, protože je krásná jak vzhledově, tak i svým námětem.

  2. Iveta Pešková Ivča napsal:

    Pokud by se někdo zajímal o autorku a její knihu, pak by se mohly hodit její osobní stránky:
    http://www.katerinadubska.cz/

Napsat komentář