Čtěte rychleji, učte se lépe, dokažte víc

rychle_cteni_1
Představte si čas, který byste mohli ušetřit, a všechny ty úžasné nové informace, které byste mohli obsáhnout, kdybyste byli schopni číst rychleji…

Tony Buzan ve své knize představuje techniky, které vám pomohou k rychlejšímu čtení a zároveň skutečnému pochopení a porozumění textu a zapamatování co největšího objemu informací – a to bez větších potíží.

Tony Buzan, autor myšlenkových map a přední světový odborník v oblasti výzkumu mozku, vzdělávání a tréninku paměti, představuje v této knize svou metodu rychlého čtení. Tato metoda změní způsob, jakým čtete – navždy. Padesát let praxe a výzkumu daly vzniknout technikám, které stojí za úspěchem mnoha rychlých čtenářů, včetně mistrů světa v této disciplíně. Zvládněte rychlé čtení a budete také rychleji a kreativněji myslet a snáze zlepšovat svou paměť.

 

Rychlé čtení

Vydalo nakladatelství BIZBOOKS

Autor: Tony Buzan

Počet stran: 224
Formát: 167×225 mm
Vazba: brožovaná lepená
Vyšlo: 20.02.2013

Více o knize Rychlé čtení najdete zde

Přečtěte si ukázkovou kapitolu – zde

———————————————————————————————————————-

Kniha vás například naučí:

- Ovládnout pohyb svých očí.
– Vést oči při čtení.
– Rozvinout své vizuální schopnosti.
– Překonat překážky ve čtení.
– Zlepšit koncentraci a soustředění.
– Rozšířit slovní zásobu.

„Naučila jsem se rychle číst krok za krokem díky jasné a efektivní metodě Tonyho Buzana – jeho kniha je nezbytným průvodcem na cestě k úspěchům v rychlém čtení!“

– Anne Jonesová, šestinásobná vítězka mistrovství světa v rychlém čtení

O autorovi:

Tony Buzan
Proslavil se jako vynálezce myšlenkových map a milionům lidí pomohl uvolnit jejich kreativitu, vylepšit paměť, zrychlit čtení a najít cestu, jak uvažovat v širších souvislostech. Velmi populární jsou jeho školení a motivační přednášky pro soukromé firmy i vládní organizace ve významných centrech byznysu po celém světě. Je plodným autorem, napsal více než sto knih, přeložených do 33 jazyků a prodávaných ve více než 150 zemích.

——————————————————————————————————————-

Nakladatelství BizBooks přináší svým čtenářům knihy, které se zabývají aktuálními tématy, novými trendy v oblasti osobního a kariérního růstu, financí, byznysu a úspěchu v podnikání. Tyto knihy jsou zaměřeny především na studenty, manažery, top management společností a lidi s touhou po sebevzdělávání.

Cílem nakladatelství je přinášet čtenářsky zajímavá témata v souladu s moderními trendy, zvyšovat konkurenceschopnost čtenářů na pracovním trhu a předávat kvalitní informace v oblasti investování peněz a úspěšného podnikání.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeRychlé čtení
Čtěte rychleji, učte se lépe, dokažte víc

Buzan, Tony

BizBooks, 2012

Napsat komentář