Elvis Cole musí odhalit zmizení mladé dvojice

large
Nakladatelství Metafora vydává další román, jehož hlavním hrdinou je soukromý detektiv Elvis Cole. Tentokrát ho čeká opravdu těžká zkouška, pátrání po zmizelém páru ho zavede do spárů organizovaného zločinu…

Robert Crais: Zloději lidí

Když se dva mladí lidé, Krista a Jack, vydají na noční vyjížďku do pouště, nečekají, že by se mohlo stát něco hrozného. Romantika se však brzy změní ve smrtelné nebezpečí a oni dva v kořist, která se dá zpeněžit.
Kristina matka Nita Moralesová se však domnívá, že její dcera prostě utekla z domu. Přesto se obrátí na Elvise Colea, aby ji našel a přivedl nazpátek.
Skutečnost je však mnohem horší. Ve hře jsou nelítostní bandité, kteří své zajatce bez milosti zabíjejí.

Lepkavá pavučina organizovaného zločinu se vzápětí začíná stahovat i kolem Colea. Jeho parťák Joe Pike má náhle plné ruce práce a místo dvou unesených teď musí najít tři. Není už ale na všechno pozdě?

Zloději lidí

Autor: Crais, Robert

Vazba: vázaná

Formát: 135 x 206 mm

Počet stran: 352

Cena: 299 Kč

ISBN: 978-80-7359-263-9

Knihu Zloděj lidí vydalo nakladatelství Metafora.

O autorovi

Robert Crais se narodil v Lousianě, nyní žije se svou ženou v kopcích Santa Moniky.Na začátku kariéry psal scénáře k seriálům, např. Miami Vice nebo Poldové z Hill Street. Jeho první kniha úspěch nezaznamenala, ale vytrval, stvořil postavu Elvise Colea a bestseller byl na světě. A od té doby již několikrát.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeZloději lidí

Crais, Robert

Metafora, 2013

zobrazit info o knizeZloději lidí

Crais, Robert

Metafora, 2013

Napsat komentář