Pokračování dobrodružství mladého psychiatra Hektora

hektor
Volné pokračování dobrodružství mladého psychiatra Hektora. Proč se zamilujeme zrovna do toho, kdo o nás vůbec nestojí? Proč miluje jeden víc než druhý? Můžeme být zamilováni navždy? Je mnoho otázek, se kterými si nevíme rady.

François Lelord: Hektor a tajemství lásky

Volné pokračování dobrodružství mladého psychiatra Hektora. Tentokrát se zamýšlí nad otázkami, se kterými si nevíme rady. Proč se zamilujeme zrovna do toho, kdo o nás vůbec nestojí? Proč často jeden miluje víc než druhý? Proč nemůžeme zůstat zamilovaní navždy? A proč se člověk ve vztahu tak často cítí osamělý?
Hektor, jenž putoval napříč kontinenty za tajemstvím štěstí, se znovu vydává vstříc dobrodružství. Jeho úkolem je najít geniálního profesora, který prý rozluštil tajemství lásky. Při své vzrušující cestě Hektor odhalí, jak komplikovaná i křehká láska je. Ale lze jí vůbec přijít na kloub? A pak, přestože je tak složitá a trýznivá, neměla by navždy zůstat tím, čím je: kouzlem okamžiku, největším štěstím a jedinou chvílí, kdy se naše sny stávají skutečností?
O tom všem je nová kniha Françoise Lelorda – pohádka pro dospělé s detektivní zápletkou, citlivá a něžná sonda k bytostnému základu lidských vztahů, humorně laděné vyprávění o lásce a jejích podobách…

Hektor a tajemství lásky

Autor: François Lelord
Počet stran: 288
Vazba: pevná s dárkovým přebalem
Formát: 130 x 200 mm
Doporučená cena: 249 Kč
ISBN: 978-80-87049-62-4
Vydáno: 30. listopadu 2012
Vydání: druhé

Knihu Hektor a tajemství lásky vydalo nakladatelství Smart Press.

Více informací najdete zde.

O autorovi

Francois Lelord, francouzský psycholog, se narodil v roce 1953. V roce 1996 uzavřel svou privátní praxi, aby sobě a svým čtenářům mohl zodpovědět největší životní otázky. Hodně cestuje, zejména po Asii. Několik let žil v Kalifornii. Jeho kniha o Hektorovi se stala bestsellerem ve Francii a Německu a vydání se připravuje ve 12 dalších zemích.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeHektor a tajemství lásky

Lelord, Francois

Smart Press, 2012

Napsat komentář