Závěr světového bestselleru Milénium – Dívka, která kopla do vosího hnízda v audio verzi na Audiotéce

divka-ktera-kopla-do-vosiho-hnizda-milenium-3-duze
Netrpělivě očekávaná novinka, velké finále trilogie Stiega Larssona Milénium, která patří k celosvětově nejprodávanějším bestsellerům, je již dostupná ke stažení ve službě Audiotéka.cz.

Audiokniha Dívka, která kopla do vosího hnízda (vydává Martin Pilař, ADK-Prague) navazuje na dramatické události z předchozích dílů a pokračuje ve vyprávění příběhu Lisbeth Salanderové. Bývalá oběť je nyní připravena vrátit úder…

Napínavá severská detektivka, strhující interpretace herce Martina Stránského, více než šestnáctihodinový záznam – to je ta pravá zábava pro dlouhé zimní večery! Poslouchejte sami nebo společně s přáteli, nechte se vtáhnout do vzrušujícího vyprávění, kdykoliv a kdekoliv. Audiokniha Dívka, která kopla do vosího hnízda je k dispozici ke stažení v aplikaci Audiotéka pro mobilní telefony a tablety, a také ve formátu MP3 do počítačů a MP3 přehrávačů na www.audioteka.cz za cenu 299 Kč. Kromě elektronické verze audiokniha vychází i na CD.

Trilogie Milénium se v knižní podobě (v Česku vydalo nakladatelství Host) stala celosvětovým fenoménem a spustila novou vlnu zájmu o severskou krimi literaturu. Značnou pozornost vzbudily také filmové adaptace – ve Švédsku byla natočena celá série, v Hollywoodu zatím jen 1. díl. Stejně jako audio verzi prvního dílu Muži, kteří nenávidí ženy a druhého dílu Dívka, která si hrála s ohněm, i třetí díl čte momentálně asi největší česká audioknižní hvězda, oblíbený herec a dabér Martin Stránský.

Závěrečný díl trilogie Milénium bezprostředně navazuje na díl druhý. Dva těžce zranění lidé byli přijati na pohotovost v nemocnici v Göteborgu. První je hledaná vražedkyně Lisbeth Salanderová s kulkou v hlavě, která potřebuje okamžitou pomoc, druhý je Alexander Zalaščenko, starší muž, kterého Lisbeth napadla sekerou. Lisbeth osnuje pomstu – proti muži, který ji chtěl zabít, a co je důležitější, proti vládním institucím, které jí málem zničily život. Ale nebude to mít jednoduché. Pokud se uzdraví, bude souzena za tři vraždy. Novinář Mikael Blomkvist se rozhodne, že ji nenechá v rukou státní spravedlnosti. Salanderová bude muset s jeho pomocí dokázat svoji nevinu.

 

Další informace naleznete na www.audioteka.cz

Doporučení:
Share

Napsat komentář