Moderní duchovní průvodce pro děti

__21[1]
Nejnovější a zatím poslední ze série unikátních motivačních knih pro děti z edice Dětská motivace nakladatelství KeltnerPublishing zábavnou formou přináší dětem jednoduché poselství: Bůh není nikde daleko, ani vedle nás. Nejsme totiž odděleni od Boha, jsme jeho součástí! Vše, co potřebujeme k tomu, abychom mohli prožívat šťastný život, máme již v sobě.

Dr. Wayne W. Dyer: Já jsem

Bohatě ilustrovaná kniha Já jsem je určena pro děti ve věku od 4 do 10 let a autorem je světově uznávaný odborník Dr. Wayne Walter Dyer. Kniha je esencí jeho nejnovější knihy pro dospělé Splněná přání.
Když děti pochopí, že božská láska a síla jsou součástí každého z nás, může jim to pomoci naplnit jejich největší potenciál v životě. Kniha pomůže vašim dětem uvědomit si, že jsou „větší“, než si vůbec dovedli představit a zvládnou
mnohem více!
V závěru obsahuje kniha zvláštní část, která se věnuje důležitému významu a způsobu, kterým používáme slova Já jsem při vytváření lásky a štěstí ve svém životě a ve světě vůbec.
Já jsem je již sedmým titulem z unikátní edice Dětská motivace, která jako jediná u nás přináší dětem knihy zaměřené na všestranný rozvoj jejich osobnosti. Patronkou Dětské motivace je herečka Martha Issová.

Knihu mohou jako výchovnou pomůcku využít nejen rodiče, ale také učitelé a kdokoliv, kdo pracuje s dětmi.

„Dětské knihy vydavatelství KELTNER Publishing podporuji, protože souzním s jejich obsahem a věřím, že mohou dětem pomoci získat sebevědomí a motivaci pro řešení různých nelehkých situací a jejich rodičům ukázat možnost, jak o těchto tématech s dětmi mluvit.“

Martha Issová, herečka a čerstvá maminka

“A proč vlastně děti motivovat? A k čemu? Dnešní svět je složitý a odolávat vnějším tlakům není jen tak. Ukazuje se, že obtížným situacím čelíme snáze, pokud přijímáme sami sebe a věříme svým schopnostem. A právě tuto oblast můžeme nejrůzněji ovlivňovat.Proč to dělat? Třeba proto, že lidé, kteří nepřijímají sebe sama, se po selhání snadno vzdávají, zatímco lidé, kteří si věří, usilují dále. Mají tak větší šance se v životě neztratit a nevzdat své úsilí. Pro mě je to dobrý důvod snažit se předat dětem a dospívajícím, že jsou důležití a že se zvládnou se životem poprat. Knížky od nakladatelství Keltner Publishing můžou být jedním z průvodců na této cestě, těmi dalšími jsme my – dospělí.”

Mgr. Ivana Štefková, ředitelka občanského sdružení NEPOSEDA, které se věnuje dětem a mládeži

Edice Dětská motivace

Knihy z edice Dětská motivace se zabývají dětským sebevědomím, učí děti, jak překonávat překážky, jak si věřit, jak se vypořádat s neúspěchem, stresem či strachem při cestě životem za svými sny.

Já jsem

Autor: Wayne Walter Dyer
Počet stran: 40
Vazba: vázaná
Formát: 212 × 241 mm
Doporučená cena: 247 Kč
ISBN: 978-80-87642-05-4
Vydáno: 11/2012

Knihu Já jsem vydalo nakladatelství Keltner Publishing.

Více informací najdete na www.detskamotivace.cz

O autorovi

Světově uznávaný odborník Dr. Wayne Walter Dyer, PhD., je otec osmi dětí a dědeček pěti vnoučat. Dětství prožil v dětských domovech a pěstounských rodinách. Přesto nebo právě proto celý život píše a hovoří o motivaci. Napsal více než 30 knih pro děti a pro dospělé.
Fanoušci a příznivci láskyplně nazývají Wayne Dyera „otcem motivace“. Přestože strávil dětství v dětských domovech a pěstounských rodinách, podařilo se mu překonat nejen toto období, ale mnoho dalších překážek a uskutečnit své sny. Dnes tráví mnoho času tím, že ukazuje a učí druhé, jak dělat to samé – naplňovat svoje sny.
V době, kdy necestuje a nepřednáší, píše a komunikuje ze svého domova na Maui.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJá jsem
Proč tato dvě slova tolik znamenají

Keltner Publishing, 2012

Napsat komentář