Pozoruhodný život

90446
Fanoušky známého kanadského písničkáře Leonarda Cohena určitě potěší nakladatelství Mladá Fronta. Při příležitosti českého vydání jeho životopisu zve nejenom jeho obdivovatele na křest této zajímavé knihy.

Anthony Reynolds: Leonard Cohen - Pozoruhodný život

Navzdory Cohenově uhýbavosti, která je příznačná pro jeho vlastní zpětné pohledy na uplynulých čtyřicet let, se z textu knihy postupně vynořuje překvapivě upřímný obraz legendární osobnosti, jež se těší ojedinělé loajalitě obdivovatelů a ctitelů všech věkových skupin. Od dávných málo lukrativních začátků mladého a nadšeně přijímaného montrealského básníka přes hojné cestování, milostné vztahy a náboženské krize k nedávným koncertním šňůrám se tu Cohenův život předestírá jako dosud nikdy. Fascinující podrobný životopis Anthonyho Reynoldse čerpá z desítek nových rozhovorů s minulými i současnými členy Cohenových doprovodných skupin, jeho obchodními partnery, redaktory, přáteli, fanoušky, producenty, kolegy, odpůrci a vrstevníky

Leonard Cohen - Pozoruhodný život

Autor: Anthony Reynolds

Formát: 155 x 235 mm

Počet stran: 352/24 stran přílohy

Vazba: pevná s přebalem matná

Cena: 369 Kč

Rok vydání:  2012

Překlad: PhDr. Miroslav Jindra, PhDr. Klára Kolinská

ISBN: 978-80-204-2400-6

Knihu Leonard Cohen - Pozoruhodný život vydalo nakladatelství Mladá Fronta

Pozvánka

Nakladatelství Mladá fronta a.s. si Vás dovoluje pozvat na  hudební večer věnovaný Leonardu Cohenovi, kde bude představena a pokřtěna kniha

Leonard Cohen

Pozoruhodný život

Akce se koná v úterý 16. října 2012 v 19:00 hod. v malém sále Městské knihovny v Praze, Mariánské nám. 1, Praha 1.

Knihu pokřtí Michal Horáček.

Samotný křest a povídání o Leonardu Cohenovi doprovodí jeho nejznámější písně v českém překladu v podání Miroslava Jindry a doprovodné kapely.
Přestože Leonard Cohen při svém právě probíhajícím světovém turné Česko mine, máte jedinečnou příležitost strávit s ním večer alespoň prostřednictvím jeho hudby.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeLeonard Cohen
Pozoruhodný život

Reynolds, Anthony

Mladá fronta, 2012

Napsat komentář