Jak na psí výchovu

vychova-stenete-nahled
Máte, anebo se chystáte mít čtyřnohého kamaráda? Dnešní tip je tedy přesně pro vás – pejskaře a pejskařky. V knize najdete výcvikový plán pro první týdny se štěnětem, výcvik pro mladé psy do jednoho roku jejich života a také plno názorných fotografií, díky kterým bude výcvik pejska snazší.

Kdo by nechtěl mít čtyřnohého přítele, který bez problémů projde těžkým obdobím štěněcího věku? Dosáhnout tohoto cíle však nevyžaduje žádná kouzla. Vhodné podmínky si vytvoříte sami tím, že budete štěně od samého začátku správně cvičit.

  • Prvních 8 týdnů s námi – výcvikový plán pro štěňata
  • PLUS: Výcvik mladých psů od 5. do 12. měsíce

V knize nalezenete:
Optimální výcvikový program s cvičebními plány na prvních osm týdnů života vašeho štěněte v novém domově.
Pokyny psané stylem krok za krokem s ilustračními fotografiemi usnadňují postup. Tipy pomáhají při potížích s výchovou štěňat.
Následný výcvik mladých psů až do konce prvního roku navazuje na cviky poslušnosti a upevňuje to, co se už naučili.

Výchova štěněte

Autor: Katharina Schlegl-Kofler
Přeložil: Martin Richter

Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Formát: 170×240 mm
ISBN: 978-80-7670-131-1
Doporučená cena: 399 Kč

Knihu Výchova štěněte vydalo nakladatelství Kazda.

O knihu si do konce dnešního dne (25. 5.) můžete ještě zasoutěžit.

Ukázka z knihy

Výš čtyřnohý parťák se neučí jen tehdy, když se snažíte záměrně vycvičit. Učí se celý den – pes vás totiž neustále velmi důkladně pozoruje.

vycvik-stenat

Přečtěte si celou ukázku.

O autorce

Katharina Schlegl-Kofler je zkušená trenérka psů a odbornice na druhově vhodný chov psů. Chováním našich čtyřnohých kamarádů se zabývá velmi intenzivně již dlouhou dobu. V její psí škole, kterou vede téměř 20 let, najdou majitelé psů pomoc a dobré rady, jak svého psa vycvičit a jak s ním správně zacházet. Své znalosti sdílí také ve svých knihách, ve kterých metodou krok za krokem vysvětluje, jak může vést individuální výcvik psů k úspěchu. Jejích knih se k dnešnímu dni prodalo již více než 500 000.

Zdroj informací: nakladatelství Kazda


Nakladatelství KAZDA přináší čtenářům výjimečné knihy o přírodě, udržitelnosti, netradičním cestování a umění. Filozofií nakladatelství je přinášet kvalitní české a zahraniční tituly, které zajímavým obsahem čtenáře vnitřně obohatí, podpoří jejich vztah k přírodě a přispějí k formování udržitelnější budoucnosti. V nabídce najdete populárně-naučné knihy pro všechny generace – od leporel přes příběhy inspirované přírodou, osudy zvířat i lidí, cestopisy, inspiromaty či atlasy, až po náročnější čtení od předních světových biologů, jakými jsou britský ornitolog Tim Birkhead nebo mykolog Merlin Sheldrake. Nejoblíbenějším autorem nakladatelství je známý německý lesník a ochránce přírody Peter Wohlleben. Knihy, které mají smysl v Nakladatelství KAZDA vychází od roku 2014.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeVýchova štěněte
Naučme se porozumět řeči štěňat

Schlegl-Kofler, Katharina

Kazda, 2024

Napsat komentář