Vyhrajte sbírku satirických (de)motivačních citátů

inspilacerace-perex
Každý z nás jistě už někdy narazil na sociálních sítích na některý z rádoby oduševnělých citátů, který má čtenáře nakopnout a motivovat na jeho cestě k úspěchu. A právě z nich si Libor Kamenský dělá tak trochu legraci ve své knize.

Citáty, které vás nenamotivují, ale pobaví

Tahle motivační kniha vám sice nezlepší život, ale náladu možná jo. Dělá si totiž legraci z rádoby oduševnělých motivačních citátů, které na sociálních sítích sdílí samozvaní seberozvojoví kouči, milovníci Paula Coelha a určitě i spousta vašich známých.

Kniha je sbírkou více než 160 satirických citátů z oblíbeného instagramového účtu Inspilacerace. Navíc v novém grafickém zpracování a s doposud nepublikovanými doprovodnými texty.

 

Inspilacerace

Autor: Libor Kamenský

Vydalo: nakladatelství Backstage Books
Počet stran: 176
Vazba: pevná
Vydáno: 7/2023
ISBN: 978-80-7665-016-9

Přečtěte si více o knize Inspilacerace, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

Ukázka z knihy

Inspilaceraci jsem na Instagramu založil v létě roku 2019, když jsem ležel v neustlané posteli s rukou zabořenou do BBQ nachos z Lidlu a přišlo mi to jako dobrej nápad. Bavily mě tehdy všechny ty insta profily samozvaných seberozvojových gurus, následovníků Paula Coelha a manažerů z MLM cosplayujících DiCapria ve Vlkovi z Wall Street, kteří neironicky sdílí něco o tom, že nekončí, když jsou unavení, ale když jsou hotoví. Ideálně s rádoby drsným pozadím ze seriálu Peaky Blinders nebo s náhodným chlápkem s dýmovnicí z fotobanky.
Chyběl mi tehdy někdo, kdo by si z tohoto bizarního kusu internetu dělal legraci a nastavoval mu zrcadlo. Tak jsem se do toho pustil. Projížděl jsem jejich profily a začal jsem ty stále se opakující klišoidní hlášky a infografiky překrucovat. Ideálně tak, abych poukázal na jejich absurditu, vyprázdněnost a odtržení od reality.

 

Vyhrajte knihu Inspilacerace

Instagramový účet Inspilacerace nasbíral od svého založení více než 12 tisíc sledujících, kteří se baví příspěvky, v nichž Libor Kamenský paroduje rádoby hluboké motivační citáty, kterých jsou plné sociální sítě. Více než 160 z nich včetně doprovodných textů vyšlo také knižně, a i když vám nezlepší život, tak náladu rozhodně.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Inspilacerace vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Inspilacerace
probíhá od 10. do 16. března 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 satirické knihy Inspilacerace

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeInspilacerace

Kamenský, Libor

Backstage Books, 2023

Napsat komentář