Vyhrajte návod, jak využít své kořeny při cestě k osvobození

sila-rodu-perex
Cítíte se často bezradná a tápete, jak se správně rozhodnout v zásadních otázkách? Nedokážete říct ne a připadá vám, že nežijete v souladu se svou ženskou podstatou? Změňte to právě nyní, Kaja Andrea Otto vám poradí, jak na to.

Roztáhněte křídla a vzlétněte

Proč se často cítíme nezakotvené a vyhořelé, bezradné, když se máme rozhodnout? Proč říkáme ano, když myslíme ne? Důvodem je ztráta spojení – s námi samotnými i s naším nejcennějším potenciálem: našimi předky. Protože pouze pokud víme, odkud přicházíme, můžeme si samy určit, kam se vydáme. Pouze tak si můžeme naplno uvědomit svou ženskou sílu, rozpoznat a žít životní vizi, která je v souladu s naší ženskou podstatou, a být skutečně ženou. Takovou, která žije v souladu se svou přirozeností a specifickým ženským rytmem a která dokáže plně využít svůj ženský potenciál.

Posílíme-li své kořeny, nebude už stát nic v cestě našemu naplněnému životu. Budeme moci volně vzlétnout a stopa, kterou tu zanecháme, dá křídla i dalším generacím.

 

Síla rodu

Autorka: Kaja Andrea Otto

Vydalo: nakladatelství Synergie Publishing SE
Překlad: Marina Wagnerová
Počet stran: 208
Vazba: brožovaná
Vydáno: 6/2023
ISBN: 978-80-7370-655-5

Přečtěte si více o knize Síla rodu, kterou do soutěže věnovala společnost Knihcentrum.

logo-Knihcentrum

Knihcentrum.cz je internetové knihkupectví, které nabízí sci-fi, detektivky, thrillery, fantasy, učebnice, kuchařky, pohádky, průvodce, knihy pro děti a mládež a levné knihy.

 

Vyhrajte knihu Síla rodu

I my lidé, stejně jako strom, potřebujeme mít silné kořeny, abychom odolali vichřici a nepříznivým okolním vlivům. Důležitou součástí našich životů jsou předci a práce s nimi může vést k uzdravení a osvobození. Poznejte svou ženskou sílu a začněte žít v souladu se svou vizí. Teprve potom totiž dokážete naplnit svůj potenciál. Německá autorka Kaja Andrea Otto vám ve své knize poradí, jak volně vzlétnout a dát křídla i dalším generacím.

Ve spolupráci se společností Knihcentrum vám přinášíme soutěž, ve které dva z vás mohou knihu Síla rodu vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Síla rodu
probíhá od 4. do 10. února 2024.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 2 knihy Síla rodu

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeSíla rodu
Práce s předky jako cesta k uzdravení a osvobození

Otto, Kaja Andrea

Synergie Publishing SE, 2023

Napsat komentář