Zasoutěžte si o putování za smyslem života

muz-ktery-chtel-byt-milovan-nahled
Christian celý svůj život usiloval o dokonalost, ale ani luxusní auto a honosná vila mu nepřináší uspokojení, ve které doufal. Rozhodne se proto vydat do nedaleké přírodní rezervace, aby zde našel skutečný smysl života. Podaří se mu to?

Honba za dokonalostí

Christian je bohatý realitní makléř, který vlastní porsche a žije v honosné vile. Když se mu ale konečně podaří uzavřít výnosný obchod, na kterém delší dobu pracoval, vůbec se necítí tak, jak doufal. Sám sebe se ptá: jsou peníze, ambice a úspěch opravdovým klíčem ke štěstí? Od této chvíle začne dostávat tajemné vzkazy, které mu zanechává někdo neznámý. Ty jej zavedou do nedaleké přírodní rezervace, v níž postupně objevuje nečekaná znamení osudu. Jeho putování tak získává spirituální rozměr. Na této dobrodružné pouti se k němu připojí Joshua, rezavý kocour, který ho za žádnou cenu nechce opustit. Ztracen v pokojné přírodě plné skrytých krás se Christian setká s bývalým manažerem, který nalezl útěchu v samotě, s tajemnou jeptiškou, mladíkem žijícím mezi zvířaty a dalšími postavami duchovního i světského založení. Ti všichni Christiana postupně přivádějí k zamyšlení nad dokonalostí, o níž se celý svůj dosavadní život pokoušel, ale které ve skutečnosti nikdy nedosáhl. Tato nečekaná pouť mu pomůže pochopit opravdový smysl života a štěstí.

 

Muž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval

Autor: Thomas Leoncini

Vydalo: nakladatelství Jota
Překlad: Hana Voráčková
Počet stran: 191
Vazba: pevná
Vydáno: 10/2023
ISBN: 978-80-7689-278-1

Přečtěte si více o knize Muž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Jota. A nezapomeňte si také prohlédnout několik ukázkových stran: ukázka 1, ukázka 2 a ukázka 3.

Nakladatelství Jota vzniklo téměř před 24 lety a za tu dobu vydalo více než 1000 titulů v mnoha edičních řadách. Zpočátku vydávalo knihy zaměřené regionálně, ale po třech letech podstatně rozšířilo spektrum titulů. Nakladatelství publikujeme tvorbu českých autorů i překladovou literaturu.

 

O autorovi

Thomas Leoncini (* 1985) je italský novinář, spisovatel a psycholog. Společně se sociologem Zygmuntem Baumanem napsal knihu Nati liquidi, k níž napsal předmluvu Dalajláma a která byla přeložena do dvanácti jazyků. Leoncini vedl knižní rozhovor s papežem Františkem Bůh je mladý (česky 2018), který se stal celosvětovým bestsellerem.
(Zdroj informací: nakladatelství Jota)

 

Vyhrajte knihu Muž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval

Christianovi se konečně podařilo uzavřít výnosný obchod, na kterém pracoval, ale přesto se necítí tak šťastný, jak doufal. Život v luxusu možná není opravdovým klíčem ke spokojenosti a tajemné vzkazy, které dostává, jej v tomto přesvědčení jen utvrzují. Co na něj čeká v nedaleké přírodní rezervaci a jak Christianův život ovlivní lidé, které zde potká? Pomohou mu spolu s rezavým kocourem Joshuou konečně pochopit smysl života a zjistit, co je skutečné štěstí? To si přečtěte v knize Thomase Leonciniho.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Jota vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Muž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu
Muž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval
probíhá od 9. do 22. listopadu 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 knihy Muž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMuž, který chtěl být milován, a kocour, který se do něj zamiloval

Leoncini, Thomas

Jota, 2023

Napsat komentář