Zahrajte si o cestu za naplněným životem i láskou

jen-mezi-nami-perex
Christopher je mladý, bohatý a může mít jakoukoli ženu, kterou si vybere, přesto ho život nenaplňuje. Rozhodne se proto na rok odjet do Evropy – bez zvučného jména, kontaktů i peněz. Podaří se mu na cestách najít to, po čem skutečně touží?

Dokonalá spolubydlící

Jsem bohatý, mocný a schopný získat jakoukoli ženu, na kterou si ukážu. Tak proč se uvnitř cítím tak prázdný?

S cílem najít své pravé já si beru dovolenou a mizím ze svého privilegovaného života. Jeden rok putování s batohem na zádech po Evropě: nová identita, žádné kontakty a žádné peníze. To není špatný plán. To jsem si aspoň myslel. Dokud jsem se neocitl tady.

V přeplněném pokoji hostelu, plném tělesného zápachu a čpějícího alkoholu. Ani nedokážu popsat tu pekelnou díru, do které jsem se propadl.

Uprostřed toho chaosu ale potkávám svou novou spolubydlící Hayden Whitmoreovou. Spí na posteli naproti mně a já otevřeně přiznávám, že na ni zírám častěji, než je zdrávo. Krásná, nevinná a chytrá. Není to můj obvyklý typ, ale mně se zdá dokonalá.

S božskou slečnou Hayden mám ale jeden drobný problém. Můj šarm na ni vůbec nepůsobí. Nic na ni nezabírá, a navíc si ze mě udělala nejlepšího kamaráda.

No chápete to?

Fajn. Přistoupím na její hru. Budu ten nejlepší kamarád, jakého kdy měla, budu ji držet za ruku, budu ji bavit a lísat se k ní v posteli. Ďábelský plán, na který jsem vážně pyšný. Jenže tím jaksi vznikl další problém. Hayden se mi dostává pod kůži a já si uvědomuju, že mi možná přátelství s výhodami nestačí. Jenže co se stane, až zjistí, kdo skutečně jsem?

 

Jen mezi námi

Autorka: T. L. Swan

Vydalo: nakladatelství Metafora
Překlad: Zdenka Lišková
Počet stran: 496
Vazba: pevná
Vydáno: 8/2023
ISBN: 978-80-7625-283-7

Přečtěte si více o knize Jen mezi námi, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství Metafora. A nezapomeňte si také stáhnout ukázku.

Nakladatelství Metafora bylo založeno v roce 2001 a od té doby vydalo několik set titulů všech žánrů. K vydaným beletristickým titulům patří mimo jiné knihy Dana Browna, bestseller Jíst, meditovat, milovat či knihy islandské autorky Yrsy Sigurdardóttir. V oblasti poznání je Metafora vydavatelem knih takových autorů, jako je Elizabeth Haichová, Judy Hallová či Anthony Wiliam. V lednu 2019 spojila Metafora síly s Nakladatelským domem Grada.

 

Ukázka z knihy

„Sakra, já nejsem rozmazlený.“
„Ale jsi,“ ozve se Elliot.
„Proč jako?“ vyštěknu.
„Nikdy jsi nebyl na pracovním pohovoru, a přesto máš práci svých snů. Vlastníš luxusní byty v New Yorku, Londýně a Paříži a další nemovitosti po celém světě. Máš sbírku sportovních aut v hodnotě deseti milionů dolarů. Všichni si z nějakého důvodu myslí, že jsi hrozně sexy a že ti stačí, aby ses na ženskou jenom podíval, a hned jí spadnou kalhotky… ať už je vdaná, nebo ne,“ vypočítává Jameson klidně.
Otevřu pusu, abych se bránil, ale žádná slova ze mě nevyjdou.
„A navíc… s žádnou průměrnou holkou chodit nebudeš, protože taková je pod tvou úroveň,“ dodá Tristan.
„Nikdo nechce chodit s průměrnou holkou!“ vykřiknu rozhořčeně.
Jameson mě zpraží pohledem. „Řekni mi, kdy jsi naposledy musel něco udělat, abys něčeho dosáhl, Christophere.“ (str. 17)

 

Vyhrajte knihu Jen mezi námi

Christopher Miles pochází z bohaté rodiny a ženy se v jeho náručí střídají jedna za druhou, přesto mu připadá, že jeho život je zoufale prázdný. Jednoho dne se proto rozhodne sbalit batoh a na rok odjet do Evropy s novou identitou a bez peněz. Na své cestě se v jednom hostelu setká s krásnou a inteligentní Hayden Whitmoreovou, která ho ihned okouzlí, přestože je úplně jiná než ženy, které si dosud vybíral. Christopherův šarm jako by na ni nepůsobil. Podaří se mu ji nakonec okouzlit? A jak bude Hayden reagovat, když se dozví, kdo Christopher ve skutečnosti je? To už si přečtěte v nové knize T. L. Swanové.

Ve spolupráci s nakladatelstvím Metafora vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou knihu Jen mezi námi vyhrát. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o knihu Jen mezi námi
probíhá od 12. do 25. září 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 romány Jen mezi námi

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJen mezi námi

Swan, T. L.

Metafora, 2023

Napsat komentář