Zasoutěžte si o audio verzi prvního případu Sebastiana Bergmana

temna-tajemstvi-perex
Vražda jednoho studentů je smutnou záležitostí, ale zdá se, že soukromému gymnáziu jde spíš o to, aby tím neutrpěla jeho pověst. Nebo snad prestižní škola má co skrývat? Na to se pokusí přijít věhlasný policejní psycholog Sebastian Bergman.

Tajemství skrytá za zdmi prestižní školy

Zavražděný gymnazista? Smutná záležitost, ale hlavně nesmí utrpět dobrá pověst školy!

Poklidný život obyvatel švédského Västerås, proslulého pěstováním okurek a množstvím cyklostezek, naruší nález zohaveného těla šestnáctiletého chlapce v nedalekých bažinách. Rogeru Erikssonovi, který nedávno přestoupil na soukromé gymnázium, někdo vyřízl srdce, a tak místní policie celý případ raději přenechá státní kriminálce. Což se s přibývajícími mrtvolami a falešnými stopami ukazuje jako čím dál lepší nápad. Vždyť najít vraha se nedaří ani věhlasnému policejnímu psychologovi Sebastianu Bergmanovi – toho času na odpočinku –, který se sice do vyšetřování zapojil z čistě soukromých důvodů, ale jeho zprvu vlažný přístup brzy vystřídá stará touha být tím, kdo zapeklitý případ vyřeší jako první. Jisté je pouze jedno – všechny stopy vedou ke zmíněné prestižní škole, za jejímiž zdmi se ukrývají temná tajemství…

 

Temná tajemství

Autoři: Michael Hjorth, Hans Rosenfeldt

Vydavatel: vydavatelství OneHotBook
Interpret: Aleš Procházka
Délka: 16 hodin 51 minut
Vydáno: 6/2023
EAN: 8594169485461

Přečtěte si více o audioknize Temná tajemství, kterou do soutěže věnovalo vydavatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku nebo přečíst náš článek o knižní předloze.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

Vyhrajte audioknihu Temná tajemství

Když je v bažinách nedaleko města Västerås nalezeno zohavené tělo studenta místního soukromého gymnázia, zdejší policie se rozhodne případ přenechat státní kriminálce. To se záhy ukáže jako dobrý nápad, protože u jedné mrtvoly bohužel nezůstane. Policejní psycholog Sebastian Bergman má být sice na odpočinku, ale čím více o případu zjišťuje, tím se mu zdá zajímavější. Proto mu to nedá a do vyšetřování se také zapojuje, hnán svou pověstnou touhou odhalit pachatele jako první. Podaří se mu zjistit, jaká tajemství se skrývají za zdmi prestižní školy? To si poslechněte v audio verzi prvního dílu úspěšné kriminální série od Michaela Hjortha a Hanse Rosenfeldta.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Temná tajemství, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Temná tajemství
probíhá od 21. července do 3. srpna 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Temná tajemství

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeTemná tajemství
Audiokniha

Hjorth,Michael - Rosenfeldt, Hans

OneHotBook, 2023

Napsat komentář