Sexualita v kontextu života věřících

jak_se_vyznat_v_sexualni_identite
Sexualita ve spojení s náboženstvím mnohdy patří ke kontroverzním tématům. Křesťanský odborník na sexualitu Mark A. Yarhouse však vytvořil průvodce pro mladé věřící, díky kterému budou vědět, jak se svou odlišnou sexuální orientací naložit.

Kniha Marka Yarhouse je vítaným průvodcem pro doprovázení mladých věřících, kteří řeší, jak naložit se svou odlišnou sexuální orientací. Autor je předním křesťanským odborníkem na sexualitu, rodinnou terapii a problematiku LGBT+ v kontextu života věřících lidí. Východiskem knihy je Yarhouseova SIT (terapie sexuální identity), což je přístup, který si získal širokou podporu odborníků.

Jak se vyznat v sexuální identitě

Průvodce pro práci s mládeží
Autor: Mark A. Yarhouse

Počet stran: 168
Vazba: brožovaná
Formát: 138×205 mm
ISBN: 978-80-7255-292-4
Doporučená cena: 290 Kč

Knihu Jak se vyznat v sexuální identitě vydalo nakladatelství Návrat domů.

O autorovi

Mark A. Yarhouse je ředitel Institutu pro studium sexuální identity. Ve své knize seznamuje čtenáře s vývojovými aspekty jejího utváření, k němuž dochází v období dospívání. Nabízí praktické a užitečné způsoby, jak přemýšlet o homosexualitě a jak mluvit identitě s lidmi, které přitahuje stejné pohlaví. Učí také rodiče a dobrovolníky z řad mládeže, jak se vhodně chovat k dětem a dospívajícím, kteří se s těmito otázkami potýkají.

Zdroj informací: nakladatelství Návrat domů


Návrat domů je pražské nakladatelství (právní formou občanské sdružení) moderní křesťanské literatury, většinou překladů z (americké) angličtiny, evangelického až evangelikálního zaměření. Nejznámější součástí jeho produkce jsou díla C. S. Lewise včetně druhého vydání Letopisů Narnie na konci 90. let. Rovněž publikovalo řadu knih s kritikou evoluční teorie a propagujících tzv. inteligentní návrh.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeJak se vyznat v sexuální identitě
Průvodce pro práci s mládeží

Yarhouse, Mark A.

Návrat domů, 2023

Napsat komentář