Zahrajte si o audioknižní podobu znepokojivých povídek

nahled-cerny-telefon
Uhrančivé povídky z pera syna krále hororu Stephena Kinga vás přikovají do křesel. V audioknižním výběru, o který budeme soutěžit, se přesvědčíte se o tom, že jablko nepadá daleko od stromu…

Strach ze známého i netušeného

Smutné, děsivé, zvláštní, dojemné, zábavné a někdy dokonce sladké…

Opuštěný psací stroj, jehož majitel náhle zemřel. Nádherná dívka, která čeká v přítmí kinosálu, líbá jako božská Marilyn a ví všechno o filmech i smrti. Nafukovací kluk, co se mezi spolužáky stane obětí šikany. Anebo rozbitý černý telefon ve sklepě, kam maskovaný únosce zamkl mladíka Johna Finneyho stejně jako půl tuctu kluků před tím. Všechny jejich příběhy spojuje jeden muž – Joe Hill, syn slavného hororového autora Stephena Kinga, který se vydal v otcových šlépějích a ve výběrové antologii znepokojivých povídek přibližuje strach ze známého i netušeného.
Titulní povídka Černý telefon se v roce 2021 dočkala úspěšné filmové adaptace s Ethanem Hawkem v hlavní roli. „Nejlepší nový horor získal cenu British Fantasy Award za nejlepší povídku v roce 2006.“
Audiokniha obsahuje kromě Černého telefonu také další autorova kratší díla – 20th Centrury Ghost, Šeherezádin psací stroj, Nejlepší nový horor a Pop Art.

Černý telefon a další příběhy

Autor: Joe Hill
Přeložil: Ondřej Skoupý
Vydavatel: vydavatelství OneHotBook

Interpreti: Jakub Gottwald, Karolína Půčková, Michal Štěrba, Miroslav Hanuš, Miroslav Zavičár
Délka: 4 hodiny 7 minut
Vydáno: 3/2023

 

Přečtěte si více o audioknize Černý telefon a další příběhy, kterou do soutěže věnovalo nakladatelství OneHotBook. A nezapomeňte si také poslechnout krátkou ukázku.

Vydavatelství OneHotBook vydává audioknihy současných světových a českých autorů i moderní literární klasiku a osobitou tvorbu pro děti s kompletní profesionální produkcí zahrnující dramaturgii, režii, hudbu, postprodukci a design. Audiokniha v jejich podání není pouhým převyprávěním knihy, ale interpretačním uměním vzniklým ze spolupráce režisérů s pečlivě vybranými herci; zvukovou adaptací, jejíž náladu podkreslují atmosférické zvuky i ruchy a původní skladby vytvořené na míru daného díla.

 

Joe Hill

Joe Hill (* 1972) je americký spisovatel a autor komiksů. Narodil jako Joseph Hillström King spisovatelům Tabithě Kingové (roz. Spruceové) a Stephenu Kingovi v Bangoru ve státě Maine. Jeho mladší bratr Owen je rovněž spisovatelem, má ještě starší sestru Naomi. Publikoval romány: Heart-Shaped Box (Černá krabice; 2007), Horns (Rohy; 2010) a NOS4A2 (Vánoční říše; 2013). Vydal sbírku povídek 20th Century Ghosts (poprvé jako Bobby Conroy vstává z mrtvých a jiné strašidelné příběhy; 2005). Zároveň je autorem série komiksů Locke & Key (Zámek a klíč).

Zdroj informací: OneHotBook

Vyhrajte audioknihu Černý telefon a další příběhy

Výběrová antologie znepokojivých povídek přibližuje strach ze známého i netušeného. Odhalíte opuštěný psací stroj, jehož majitel náhle zemřel. Nádhernou dívku, která čeká v přítmí kinosálu, líbá jako božská Marilyn a ví všechno o filmech i smrti. Nafukovacího kluka, co se mezi spolužáky stane obětí šikany. Anebo rozbitý černý telefon ve sklepě, kam maskovaný únosce zamkl mladíka Johna Finneyho stejně jako půl tuctu kluků před ním.

Ve spolupráci s vydavatelstvím OneHotBook vám přinášíme soutěž, ve které tři z vás mohou vyhrát audioknihu Černý telefon a další příběhy, kterou si stáhne z portálu Audiolibrix. Stačí, když u soutěžní otázky vyberete jedinou správnou odpověď ze tří možností, a výhra může být vaše. Hodně štěstí!

Soutěž o audioknihu Zahrada
probíhá od 21. dubna do 4. května 2023.

Náš tip pro ty, kteří tuto soutěž ještě moc neznají: Netipujte na začátku soutěže příliš vysoko! Jednou denně můžete své tipy upravovat a zvýšit tak šanci na výhru.

Související soutěž

Soutěž o 3 stažení audioknihy Černý telefon a další příběhy

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeČerný telefon a další příběhy

Hill, Joe

OneHotBook, 2023

Zahrajte si o audioknižní podobu znepokojivých povídek - DISKUZE

Počet reakcí: 1
  1. a.k napsal:

    Dobrý den, audiokniha Černý telefon je už v mé knihovničce. Děkuji za výhru.

Napsat komentář