Pět minut ke zklidnění

Mindfulness uvodni
Dnešní doba je uspěchaná, na to už si většina z nás zřejmě zvykla. Co kdybychom se naučili zpomalit a zklidnit nejenom své tělo, ale i mysl? Seznamte se s bezmála stovkou jednoduchých cviků, které vám pomohou naučit se důkladně relaxovat. A stihnete to v pouhých pěti minutách!

Jak dospět ke zklidnění, když stále někam chvátáme, za něčím se honíme a jsme v neustálém napětí? Stačí jen málo, jen pět minut…
99 jednoduchých cvičení všímavosti autoři rozdělili do tří částí. První se týká zklidnění a relaxace, druhá uznání vlastní hodnoty a třetí pak propojení s lidmi a světem kolem nás. Kniha vám pomůže poznat, jací vlastně jste a co potřebujete, poskytne vám inspiraci k jednoduchým dechovým a tělesným cvičením a ukáže vám, že součástí kvalitního života je i kontakt s těmi, kdo nás obklopují. Knihu uvítají lidé se zájmem o mindfulness a techniky zvládání stresu.

Mindfulness pro uspěchané

99 jednoduchých cvičení
Autoři: Jeffrey Brantley, Wendy Millstine
Přeložila: Viola Somogyi

Počet stran: 128
Vazba: brožovaná
Formát: 145×205 mm
ISBN: 978-80-262-1995-8
Doporučená cena: 259 Kč

Knihu Mindfulness pro uspěchané vydalo nakladatelství Portál.

Ukázka z knihy

mindfulness ukazka

K dispozici máte také kompletní ukázku.

Autoři

Jeffrey Brantley je jedním ze zakládajících členů fakulty Duke Integrative Medicine, kde v roce 1998 zahájil program snižování stresu založeného na všímavosti. Sloužil jako člen Komunity učenců Centra pro spiritualitu, teologii a zdraví na Duke University pro akademické roky 2009 a 2010. Dr. Brantley je autorem knihy Calming Your Anxious Mind: How Mindfulness and Compastion can free you from Anxiety, Fear, and Panic a je spoluautorem s Wendy Millstine knihy Five Good Minutes série: Denní meditace pro uklidnění vaší úzkostné mysli a Opravdová sounáležitost: Všímavé praktiky, které vám pomohou překonat osamělost, spojit se s ostatními a pěstovat štěstí.

Zdroj informací: scienceofmindfulness.org

Wendy Millstine je spisovatelka na volné noze a certifikovaná holistická výživová poradkyně, která se specializuje na dietu a snižování stresu. S Jeffreym Brantleym je spoluautorkou série Five Good Minutes, Daily Meditations for Calment Your Anxious Mind a True Belonging . Millstine je také spoluautorem knihy Calming the Rush of Panic . Žije v Santa Rosa, CA.

Zdroj informací: newharbinger.com


portalNakladatelství Portál bylo založeno v roce 1990 s cílem pomáhat při výchově dětí a mládeže. Od začátku se proto zaměřilo především na publikace z oborů pedagogika, psychologie a sociální práce, a to na odborné i populární úrovni. Později přibyly knihy pro rodiče i děti jak z oblasti beletrie, tak rozvíjející tvořivost. Nedílnou součástí knižní produkce jsou rozhovory, spirituální tituly, beletrie a non-fiction.

Doporučení:
Share

Související knihy

zobrazit info o knizeMindfulness pro uspěchané
99 jednoduchých cvičení

Brantley, Jeffrey – Millstine , Wendy

Portál, 2023

Napsat komentář